Çatlaklar Yüzünde Çatlak Olan Var Mı?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
:KK43: neden oldu ki... ilaaç filan mı kullandın? yada çok büyük bir kilo kaybın odu herhalde... bu durum için lazer yöntemini kullanabilirsin...

ben kilo aldıgımda dırekt yuzume alıyorum verdıgımde de yuzumden veriyorum . sanırım ondan :KK43:

bende çatlak degilde delik var çukurlar ben kahve limon deniorum ii bence sende onu dene

kahce limonu bacagıma uygulamıstım rengım degıstı bronzlastım sanki:) yuzum bronzlasmasa bari. sağol buujuu

yaa cok uzuldum ınan senağlama umarım bır an once gecer bende ılk defa senden duydum boyle bırseyı ıste cılt yapısı ne kadar farklı ınsanların bır an once kurtulman dılegıyle arkadasın tavsıyesıne katılıyorum lazerle %80 olumlu sonuc alıyorlarmıs ben netten arastırıp bır yerle gorusmustum seansa basına 500 gıbı bır rakam soyledıler ve 3-5 seanta sonuc alıyoruz demıslerdı sımdılık hoscakalın

Yüzde çatlak olayını hiç duymadım,yüzünde çatlak sorunu olan birine de rastlamadım hiç..Çok geçmiş olsun...bilmiyorumkismile

bnm knkamın suratında bi sürü var nemlndrmemektnmi oluo acaba kilo alıp vermiyo hep aynı.. vucudndada yok çatlk fazla yapısnda yok ama oluo bilmiorm.. bn kilo alıp veriorm devmlı yüzümden alıp verme olaymda çok vucudmda oluo ama yüzmde olmuo şükür.. devmlı nemlndriorm blkide ondn.. bepanthen kulln bnce

valla ben de inanmıyordum nasıl olur diye ama gördüm, şok oldum!

benimde yüzümde çatlaklar var çok yok ama yanağımın altında kapatıcı sürmeyince belli oluyorlar :/ bi ara kilo almıştım sanırım o yüzden oldu kilo alınca direk yüzüme gidiyor çünkü.hergün nemlendirici kullanırım ona rağmen oldu :KK43: intracel yaptırıcam sanırım o çatlaklara da iyi gelicek

X