Yüzün yanlarındaki tüyler, favori mi desem ne desem? :(

AtisYusel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
22
1
36
İstanbul
evet arkadaşlar bu sorun beni deli ediyor. Ben buğday tenliyim. fakat tüylerim siyah çıkıyor ve yüzümün yanındaki tüyle saç gibi uzun uzun çıkıyor. Uzun zamndır alıyorum. İlk olarak ağda ile aldım fakat bembeyaz kaldı orası filan rezil oldum. 2-3 denemeden sonra epliatörle aldım. Ten rengi farkı olmuyordu çok güzeldi. fakat çabuk çıkıyor epilatörle. epilatörlede 2-3 defa aldım. şu anda uzadı ve ben almaya üşeniyorum. tüyle yumuşadı ve inceldi ama yayıldı gibi~bilmiyorum. 16 yaşındayım lazer epilasyon yaptırmalıyım? Ağda mı epilatörmü hangisine karar vermeliyim?

Son düzenleme:
canım ben de de öyle bir sorun var.yirmi yaşındayım.birkaç sefer ağdayla aldım.görünümlerinden hiç hoşlanmıyorum.acaba kuaförlerde alıyorlar mı?

aldıktan sonra limon sürebilir uzun vadede işe yarar,hormonel bi durum yoksa..lazerle de halledebilirsin ama 18 yaş altına yapıyorlarmı onu bilmiyorum..

aynen benim de var siyah siyah uzun..saçımı toplamıydum bi ara hiç favorılerım yuzunden..yüze epilasyon yapılmasını tavsiye etmiyorlar.yaptırırsanız iğneli epilasyon yaptırın diyolar.nasıl kurtulcaz bu kıllardan

Canm iğneli epilasyon yaptır ne ağda nede lazerr hiç birini deneme hem paran boşa gider hmde yüzün daha bter olur. bnde 2 yıl boyunca favori bölgeme laze yaptrdım hiç bi sonuç alamadım iğneliye başladımm iğne yapılan yerde kıl çıkmıor artık kurtuluorum yavaş yavaş rahatladım..

Ahh ahh keşke ağda vurmayaydım, bembeyaz ezine peyniri gibi duruyor yanaklarım.. Arkadaşlarımın çoğunda hiç yok! Bu durum çok zor vallahi.. Benim anneminde öyleydi 42 yaşında şu an. hatta benimkisinden daha fazlaymış. Benim ensemdede saç da çok belli oluyor.. Hernyese annem verdi 500 TL'yi tüm yüzünü yaptırdı lazerle baya bir seans şimdi kadın cillop gibi.. Ama yaş 16, oralara daha var. Ah bir 18 olaydım !

kızlarrr.. daha cok erken yhaaa bu kar şeyle uğrasıp yüzünüzü mahvetmeyinnn
benimde kullanmadığım şey kalmadı ilk önce tüy sarartıcıyla baişadım gittikce uzattı sonra cımbız wurdum daha sert oldularrr ..
sonra ağda denedim ağda hem cok fazla sivicelendirdi cildimi hemde tahriş etti leke kaldı..
şimdi diçeksinz ki bu kadr şeyden sonra senin yüzüne bakılacağı yoktur ama aksini bi ara hiç bişeyle uğraşmadım
sonra lazer epilasyona gittim gercekten cok faydasını gördün şimdilik baya azalttı önce den cok sertti özelliklede yanak kısmım şimdi çok
ince tüy kaldılar.. ben lazerde 18 yaş ta hala vücüt gelişme cağında olduğu işin cok faydası olmaz sanırım hormonlar daha hızlı olduğundan olabilir..
offf cok konuştummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…