- Konu Sahibi Elasticcheart
-
o kullandıklarınızın markasından kaynaklanıyor olabilir, cildiniz kusuyor belli ki...
Kapatıcı zaten ağır bir şey aslında, bende de çizgilenme yapar ne kullanırsam kullanayım. Arkadaşım deborahın kapatıcısından memnun kalmıştı ama garantisi yok elbetteKapaticim maybeline. Mac falan mi deneyeyim? Onun kusmayacagi da belli degil ama :/
hic bisey sürmemek cözüm degil malesef, kendimden biliyorum
benim cildim bakim istiyor mesela
sorun kullandigin ürünlerden, mesela adi üstünde "deep clean"
sen cildini temizliyorum diye kurutuyorsun, cildinde kendini korumak icin daha fazla yag üretiyor
bi de bazi kapaticilar, fondotenler cilde uygulandiktan sonra bir iki ton koyulaiyor
alirken dikkat et zaten kapaticiyi bir ton felan daha acik almak lazim
şu cilt temizleme ürünlerini bıraktıgımdan beri yüzüm yağlamıyor , tuz sabunu kullanıyorum yüzüme tuz sürüp yatıyorum hatta nemlendiricileri attım çöpe yüzüme nemlendirici bile sürmüyorum yaz kış tuz sabunu mucize bence o temizleme ürünlerini at tuz sabunu kullan , yüzünün ph dengesi yerine gelsin.
Nasıl bi temizleme jeli kullanayım o zaman? aslında güzel temizliyordu deep clean ama sonrası için haklısın
canım bunlar tetikleyici o temizleyicilerYahu napiyorum sadece gözaltımı kapatıp sivilcemi kapatiyorum ne var bunda:))
aktarda satılıyor , belki marketler de de vardır ama aktarda kesin var , ayrı tuz sürmüyorum tuzun sabununu ıslatıp sürüyorum hatta tuzlar kalıyor yarım saat falan yıkamıyorsun , yıkayınca yüzün ipek gibi yumuşak nemli kalıyor ve sivilce siyah noktayı mikropları kırdıgı için engelliyor.Tuz sabunu nerde satılıyor? Ne ise yariyor ki? Bi de yüzüne ayrı tuz mu sürüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?