Maske Tarifleri Yüzümüze faydali olucak pratik çözümler

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

bartuarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
744
1
tv programından alıntılar;

1-LİMON ve BAL karışımı yüzdeki sivilciler için kullanılabilir.

2-GÜLSUYUnu buz kalıplarına koyarak derin dondurucuda dondur ve her gün 1 buzu sabahları yüzünüzde gezdirmek,
şişlikleri indiriyor.
gözenek sıkılaştırmaya yarıyor.
cildi temizler

3-SÜT ve BAL karışımını buz kalıplarına koyarak,dondurduktan sonra 1 buz parçasını yüzünde gezdirmek
cildi yumuşatmaya yarıyor.

4- SODAyıda yine aynı şekilde buz kalıbında dondurarak . 1 buz parçasını yüzümüzde gezdirebiliriz.

:sm_cool:
kaydirigubbakcemile2
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ya ben bunların hepsini denedim.. ßunLar Yeliz Yeşilmen in kendi uyquladığı pratik çözümler hatta buqün yine söledi bi kanalda bunları.. ßen yaptım önce bal we süt karışımının buzunu qezdirdim yüzümde.. Sonra soda nın buzunu qezdirdim en sonda gülsuyunun buzunu gezdirdim hepsinden snra yüzümü yıkadım ama gülsuyundan sonra yıkamadımöle bıraktım daha 1 qün oldu deneyeli 1 hafta denicemm

benim cildim çok kuru bu buzlar cilde zarar verir mi dahada kurutur mu:uhm::uhm:

buz cildi kurutur kılcal damarları ortaya çıkarır bu yüzden fısfıslı bir şişeye maden suyu mu kullanmak istiyosun koy onu şişeye sonra dolaba koy hergün tonik gibi kullan ben öyle yaıyorum Eskiden buz yapıodum hem kışın yapman çok zor hem acıtıyo kızarıyo cildin soğuktan ve kaşıntı yapıo Eskiden yıkamak zorunda kalıyodum bi müddet sonraama artık fısfısı sıkıyorum pamukla ya da elinle dağıt Sadece tonik işlevi görüo ama eskiden berbattı cildim çok geriliodu ve kaşınıodu kızarıodua.s.

X