• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümüzdeki kırışıklıklar

oserce

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşalr yüzümüzdeki kırışıklıkları nasıl gideriyosunuz yardım edebilirmisiniz bilgisi olanlar bilgilerini paylaşabilirlermii acaba şimdiden teşekkürler..:3:

herkese merhabalar.Ben lise1 e gidiyorum ve goz altlarim yumruk yemis kadar mosmor.bu yuzden 7.siniftan beri kapatici kullaniyorum erken oldugunu biliyorum ama dalga geciyolar:( neyse benim goz altim kirisik acaba cok surdugumden mi yoksa bazilari mimik cizgileridir diyolar ve kapatici surunce ilk basta guzel ama sonradan hep cizgilere doluyor kaliteli urun olmasina ragmen...... ablalarim ne onerirsiniz bilincsizim bu konuda:))))

herkese merhabalar.Ben lise1 e gidiyorum ve goz altlarim yumruk yemis kadar mosmor.bu yuzden 7.siniftan beri kapatici kullaniyorum erken oldugunu biliyorum ama dalga geciyolar:( neyse benim goz altim kirisik acaba cok surdugumden mi yoksa bazilari mimik cizgileridir diyolar ve kapatici surunce ilk basta guzel ama sonradan hep cizgilere doluyor kaliteli urun olmasina ragmen...... ablalarim ne onerirsiniz bilincsizim bu konuda:))))

Ya acil arkadaslr cok kotu duruyioo kuru cildim var krem mi almaliyim yardim edin uf:'( ~_~

Back
X