• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümü rulo sir ağdayla aldım kızarıklıklar oluştu

burcu8754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
207
0
46
Sakarya
kızlar şimdi yüzümü rulo sir ağda ile aldım ve ilk defa aldım ama aşırı bi kızarıklık var bu normal mi korktum yüzümü yıkamadan ve yağ sürmeden önce nemlendirici krem üstünede hemen tiramisin sürdüm bişi olurmu yaktım mı yüzümü acaba yoksa bu normal kızarıklıkmı benm cildim çok hassas bide yani bi yanarsa leke hayatta çıkmaz:43:

yanağımın derisi kalkmış. şu elmak kemiğimin üstü :(((( ne yapmalıyım lütfen öneride bulunun iz klamasından çok korkuyorum

c vtamini içeren yağlı kremler sür yada bepanten.. ah be canım keske yaptırmasaydın sır agdadan sonra tüyler daha bi sert cıkıyor..

malesef kendim aldıgımda bende böyle bişeyle karşı karşıya kaldım. tam elmacık kemiğin üzerindeki o gıcık tüyler. bende bol bepanten ve silverdin kullanmıştım.ama malesef anında geçmedi tabii:50::50: bidaha tövbe yani.. fazla kurcalama o bölgeyi..iz kalmasın bide....

benimde dün oldu dudak üstüme derisi kalktı kıpkırmızı bephantene sürüyorum iki gündür 10güne geçer galiba çok kötü acıdı ilk gün:43: bidaha yapma bence

canım eger yüzünde iz kalırsa az bişey tereyağını erit içine kına koy karışıütırıp iz kalan yere sür gün içerisinde bikaç kez tekrarlarsan bir iki güne geçer iz

bi ara kuaförde bende yaptırmıştım yüzüm hem yanmış hem derisi kalkmıştı,
bir hafta boyunca yara bere içinde dolaşmıştım,kötü bi durum ama korkma geçer.
iz felan kalmadı bendantibiyotikli krem kullanmıştım ben fucidin sende dene istersen

canım eger yüzünde iz kalırsa az bişey tereyağını erit içine kına koy karışıütırıp iz kalan yere sür gün içerisinde bikaç kez tekrarlarsan bir iki güne geçer iz

aa daha önce hiç duymamıştım. peki nasıl hazırlıycaz anlamadım bu kına tutmazmı yüzümde sürüp ne kadar bekleticem tereyağı sıcakkenmi koyucam kınayı çok sordum ama :44:

bende yüzüme ilk defa sir yaptırdım 3gün önce minik minik sivilceler oldu ve hala geçmedi :( :( :(

canım çorba kaşığının içine biraz tereyağı koy onu ocakta erit.eridikten sonra ocaktn al içine birazcık tereyağı koy karıştır kıvamlı olsun ama sonra iz olan yerin varsa sür. tereyağı kınanın renk vermesini engelliyo.benim yüzümü anahtar çizmişti ve kaşımın kenarından çeneme kadar iz kalmıştı.kuzenim sölemiişti hemen yaptım 1-2 güne iz kayboldu. günde 4-5 kere yap canım iz geçene kadar yaparsın:16:

Back