Acısı geçti dünden beri silverdin sürüyorum zaten sağlık ocagini aradım leke icin bir krem tavsiye etti sizin bahsettiginiz krem ne icin yanık mı leke miMadecassol varsa sürseydiniz keşke geçmezse acısı mutlaka doktora gidin.
Acısı geçti dünden beri silverdin sürüyorum zaten sağlık ocagini aradım leke icin bir krem tavsiye etti sizin bahsettiginiz krem ne icin yanık mı leke mi
Bugün acile gittim silverdini artık surme dedi anestol verdi senin dedigin kremi sordum al ama açık yaraya sürme dedi, yanagimda kucuk bir yer soyuldu pembe çıktı acaba diger yerlere madecascol sürsemmi pazartesi cilt dr. Randevu aldımmadecassol yanıklara çok iyi geliyor ben mutfakta sakarım baya hemen sürüyorum, ne iz kalıyor ne acısı.
Merhaba yanık izi konusunda süreç nasıl gidiyor hafifleme var miAcısı geçti dünden beri silverdin sürüyorum zaten sağlık ocagini aradım leke icin bir krem tavsiye etti sizin bahsettiginiz krem ne icin yanık mı leke mi
Su an contratubex kullanıyorum acayip kaşıntı yapıyor ama dayanıyorum sanıyorum 6 gundur sabah aksam suruyorum biraz rengi açıldı.Sende son durum ne?Merhaba yanık izi konusunda süreç nasıl gidiyor hafifleme var mi
Lütfen bana yardımcı olun benim yüzümede iki gün önce kızgın yağ sıçradı yüzüm mahfoldu aynı sizinki gibi lütfen bana yardımcı olun sizinki 4 yıl olmuş geçtimi nasıl yüzünüzün durumu allah rızası için yorumumu görürseniz cevap verimisiniz çpsikolojik olarak çökmüş durumdayımYanıkların fotosunu gönderiyorum ama izler görünenden daha koyu
Yüzüm iki gün önce aynı bu şekilde yandı lütfen bana cevap verin anlttıgınız herşey aynı naptınız nasıl geçti iz kaldımı lütfen mesajıma cevap verin çok zor zamanlar geçiriyorumFotograf yukliycem rahatsızlık duyacaklar bakmasın
Çok geçmiş olsun, öncelikle acile gitmistim agrı kesici krem ve iltihaplanmaya karsı krem verdi onları kullandım bu arada cilt uzmanına sordum doğru yolda olduğumu söyledi, daha sonra cilt dr. Sıra aldım o da kullandığım kremlere devam etmemi, yaralar kabuk bağlayıp döküldükten sonra (kesinlikle koparmayacsksın)lekeler için countratubex'i 3 ay sabah aksam kullanmamı istedi ben iki ay kullandım yüzümde hic leke kalmadi Allaha şükür, lütfen sizde üzülmeyin, başa gelen çekiliyor, emin olun iz kalmıyor, geç cevap verdiğim için kusura bakmyın uzun zamandır kk ya girmek hiç aklıma gelmedi.Yüzüm iki gün önce aynı bu şekilde yandı lütfen bana cevap verin anlttıgınız herşey aynı naptınız nasıl geçti iz kaldımı lütfen mesajıma cevap verin çok zor zamanlar geçiriyorum
Endişelenmeyin geçecek, şu an ne durumdasınız?Lütfen bana yardımcı olun benim yüzümede iki gün önce kızgın yağ sıçradı yüzüm mahfoldu aynı sizinki gibi lütfen bana yardımcı olun sizinki 4 yıl olmuş geçtimi nasıl yüzünüzün durumu allah rızası için yorumumu görürseniz cevap verimisiniz çpsikolojik olarak çökmüş durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?