- 15 Mart 2023
- 66
- 28
-
- Konu Sahibi padmeskywalker
Benimde lekelerim var renk eşitsizliğim var bıktım usandım artıkMerhaba arkadaşlar, 23 yaşındayım lisede faln sivilce çıkarmadım üniversiteye başlayınca aşırı çıkarmaya başladım 2 kere roaccutane kullandım yani 6 ay boyunca doz veriyorlar ya bunu 2 kere yaptım 3-4 yıl içinde. Çünkü ilk kullanımdan sonra tekrar devam etti. Asla bitmedi. Hormonlarımda da bir sıkıntı yoktu. 2. roaccutane kullanımımdan sonra yüzüme soyucu retinoik asit içeren bir krem verdi doktorum. Adı acnelyse. Ama onu da 1 yıl kullandım hala yüzümde komedon ve irinli sivilce çıkıyor. Bu süreçte de yüz temizleme jelim, toniğim, kollajen-c vitamini- aha bha serumlarım, güneş kremim ve arada da derinlemesine temizlik için maskeler kullandım ve hala kullanıyorum. Artık kurtulamıyorum 5 senedir bunu çekiyorum. Neyapmalıyım gerçekten çok yoruldum. Her gün güneş kremimi 2 defa sür güzelce temizle bakım bunlar beni asla yormuyor. Cildimde aknelerin olması beni çok yordu. Kesin bir çözüm istiyorum artık. Tavsiyelerinizi bekliyorum canlarım..
nasıl kurtulacağız...Benimde lekelerim var renk eşitsizliğim var bıktım usandım artık
Valla bilmiyorum inannasıl kurtulacağız...
Merhaba arkadaşlar, 23 yaşındayım lisede faln sivilce çıkarmadım üniversiteye başlayınca aşırı çıkarmaya başladım 2 kere roaccutane kullandım yani 6 ay boyunca doz veriyorlar ya bunu 2 kere yaptım 3-4 yıl içinde. Çünkü ilk kullanımdan sonra tekrar devam etti. Asla bitmedi. Hormonlarımda da bir sıkıntı yoktu. 2. roaccutane kullanımımdan sonra yüzüme soyucu retinoik asit içeren bir krem verdi doktorum. Adı acnelyse. Ama onu da 1 yıl kullandım hala yüzümde komedon ve irinli sivilce çıkıyor. Bu süreçte de yüz temizleme jelim, toniğim, kollajen-c vitamini- aha bha serumlarım, güneş kremim ve arada da derinlemesine temizlik için maskeler kullandım ve hala kullanıyorum. Artık kurtulamıyorum 5 senedir bunu çekiyorum. Neyapmalıyım gerçekten çok yoruldum. Her gün güneş kremimi 2 defa sür güzelce temizle bakım bunlar beni asla yormuyor. Cildimde aknelerin olması beni çok yordu. Kesin bir çözüm istiyorum artık. Tavsiyelerinizi bekliyorum canlarım..
Kil maskesi kullanıp, sivilcelerini gözeneklerin içini kurutman gerekiyor.
Gratis, watsons tarzı yerlerde ipek yüz kesesi var. Bununla yumuşayan cildindeki izlerden kurtulursun.
Aşırı fazla ürün kullanıp cildinin yapısının çok yorarsın, bu şekilde cilt kendisini yenileyemez. Birde kullandığın ürünlerde çok fazla yakıcı asit var. 23 yaş için bunları kullanma, asitler gözeneklerin için yakıyorlar, o gözenekler daha da büyüyor. Sivilcelere etkisi yok.
Cilt temizleyici ve tonik ne kullanıyorsun?
beslenmenizde sıkıntı olmadığından ve altta yatan bir hastalığınızın (bağırsak sorunları, çölyak, pcos, psikiyatrik sorunlar) olup olmadığından emin olun hastalığınız gereği kozmetik asitler uygulamaya son verip temel rutine dönmelisiniz.Merhaba arkadaşlar, 23 yaşındayım lisede faln sivilce çıkarmadım üniversiteye başlayınca aşırı çıkarmaya başladım 2 kere roaccutane kullandım yani 6 ay boyunca doz veriyorlar ya bunu 2 kere yaptım 3-4 yıl içinde. Çünkü ilk kullanımdan sonra tekrar devam etti. Asla bitmedi. Hormonlarımda da bir sıkıntı yoktu. 2. roaccutane kullanımımdan sonra yüzüme soyucu retinoik asit içeren bir krem verdi doktorum. Adı acnelyse. Ama onu da 1 yıl kullandım hala yüzümde komedon ve irinli sivilce çıkıyor. Bu süreçte de yüz temizleme jelim, toniğim, kollajen-c vitamini- aha bha serumlarım, güneş kremim ve arada da derinlemesine temizlik için maskeler kullandım ve hala kullanıyorum. Artık kurtulamıyorum 5 senedir bunu çekiyorum. Neyapmalıyım gerçekten çok yoruldum. Her gün güneş kremimi 2 defa sür güzelce temizle bakım bunlar beni asla yormuyor. Cildimde aknelerin olması beni çok yordu. Kesin bir çözüm istiyorum artık. Tavsiyelerinizi bekliyorum canlarım..
cica çok önerirler bariyer onarma için akne hastalarına doktora sorarak görüş alınkil maskesi hep kullanıyorum… asitlerin gözenek genişleteceğini düşünmemiştimclenes yüz temizleyici ve ziaja yeşil toniği kullanıyorum..maruderm in bariyer onarıcı serumlarını da kullanıyorum başka ne kullanmalıyım
fraksiyonel lazer tca peeling altın iğne gibi seçenekler var doktor kontrolünde bu işlemler olur genellikleslm kızlar.yaşım 40 ergenlikte yaşamadığım sivilce sorununu hamilelikten sonra yaşamaya başladım.kullanmadığım kimyasal ya da bitkisel ürün kalmadı bulamadım çözümünü.maddi manevi çok yoruyo hakkaten.