• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzüme lepilasyon yaptırmak istiyorum lazermi iğnelimi?

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
arkadaşlar faul bölgemde siyah yoğun ama sert olmayan tüylerm var elmacık kemiği çevremde ince ama sık siyah tüylerm var yakından bakınca belli ediyo dudak çevremdede de siyah ince ama yoğun tüyler çenemde de tek tük siyah kalın var
kimi ğneli diyo kimi iğneli olmaz çok sert kıl olması lazım diyo
ben ince tüylermdende kurtulmak istiyorum çünkü zaten aldırıyorum evet sert değiller ama sonuçta siyah ve sık tüyler kalın olmasada
ne tavsiye edersiniz?
bi sorum daha var kimisi yaptırınca olmayan bölgede çıkıyomuş böyle bişey oluyomu gerçekten?ve jilet vurdurmak istemiyorum daha çok olmasından korkuyorm yardımnzı bekliyorm

yüzüme farklı farklı yerlerde 12 seans aldım hıcbır faydasını gormedım. ığnelı de ız bırakıyor cnm

yüzüme farklı farklı yerlerde 12 seans aldım hıcbır faydasını gormedım. ığnelı de ız bırakıyor cnm

çok şikayet olan var neden halen bu kadar gözzde bu yöntemler anlamıyorm doktorlar neden yapıyo
parA dolabı hepsi ya sanırım korkuyorm parama yazık

merhaba bende yüzüme 4 seans iğneliye gittim hem canım çok yanıyodu hemde daha fazla para veriyodum şuan lazer yaptırıyorum acayip memnunum gerçi benim yaptırdığım kişi özellikle lazer yapalım senin kıl tipin çok müsait dedi ve onu dinledim iyikide dinlemişim aynı seans parasına yaptırıyorum lazeri ve tertemiz geziyorum ve şuan acayip azaldılar 4 seans gittim şimdi tüy şeklinde 3,5 tane çıkıyor :64:

merhaba bende yüzüme 4 seans iğneliye gittim hem canım çok yanıyodu hemde daha fazla para veriyodum şuan lazer yaptırıyorum acayip memnunum gerçi benim yaptırdığım kişi özellikle lazer yapalım senin kıl tipin çok müsait dedi ve onu dinledim iyikide dinlemişim aynı seans parasına yaptırıyorum lazeri ve tertemiz geziyorum ve şuan acayip azaldılar 4 seans gittim şimdi tüy şeklinde 3,5 tane çıkıyor :64:

bende başladım endiey lazemi ne öyle bi cihaz kullanıyolar ince tüyleri görüyomuş
senin hangi cihaz

alexsandır benimki ara ara siyah ara ara ince tüy gibiydi benimkiler ama tüy olanların bile kökü siyahdı yani kökü kalındı

yalnız bişe soylemek istiyorum evt faydasını görüyoruz az çok fakat yüzümde bi kırışıklık hele hele zayıfladığım zamanlarda ki çok enteresandır benim çene altı ve yüzümün sağ tarafına yaptırmıştım lazer o kısımlar bi buruşukluk kırışıklık oldu diğer yüzüme göre çok fark var sanki ordaki dolgunluğu aldı gibi inanın annem ablam soyleyip duruyolardı ben inatla gidip yaptırıyodum cildimi bir yandan düzeltirken biryandan bozduğunun kanaatindeyim karar sizin

Back