- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
'2016 yılının Temmuz ayı Düzcede broşür dağıtan sürekli indirim var anketleri düzenleyen bir yer ile başladı bu serüven. Yüzümdeki Sadece favori bölgesindeki kıllar çok olduğu için gitmiştim.12 seans 500 tl ye anlaşmıştık. 6. seansta biraktım orayı.Hiç bir sonuç alamıyordum kıllarım henüz yayılmamıştı. Daha sonra bir merkez aramaya başladım tekrar bir yer buldum. Alex.miş cihazları 1 yıl her 28 günde bir gittim inanır mısınız? yüzüm maymuna dönmüştü henüz sivilcelenme yoktu tek tük çıkıyordu. Ve cildim oldukça iyi görünüyordu.Güneş kremi bazen kullanıyordum bazen kullanmıyordum.1 yılın sonunda özel bir dermatolağa gidiyordum artık aralık 2017 gibi başladım sanırım. Dediki senin yüzündeki butun kıllar uyandırılmış ve ben lazer yaparım ama sonuç alamayız . Öyle demesine ragmen ona devam ettim . Çünkü eliniz mahkum. Ağda süremiyorsunuz ip süremiyorsunuz aşırı bir hassasiyet oluyor.onun cihazıda aalex.miş. ona devam ediyorum halen ama şunu belirteyim kıllar bir buçuk iki aya yakın kendini göstermeye başlıyor. Dermotolok bana güneş kremi kullanmana gerek yok dedığı için hiç güneş kremi kullanmadım keşke kullansaydım diyorum keşke. Döktüğüm paralar bana zarar olarak kaldı. Hala döküyorum üstelik sivilce olmayan yanaklarımda öyle bir sivilceler oluştu ki ve kıllanmalar gözümün altına kadar yayıldı. Sunuda belirteyim hormon testı yaptırdım iki kez yumurtalıklara bağlı bir kıllanma yok. testesteron normal görunuyor . Şimdi böbrek üstü bezine bakılacak. kıllanma o hormonlardanmı kaynaklı diye. ama buyuk bir ihtimal lazerden dolayı kaynaklı.. Ben bulunduğum ilde İğneli epilasyoncu arıyorum. Dakikası 1 tl den yapan bir yerde var 3 tl den yapan bir yerde var 5 tlden yapan bir yerde o kadar kararsızım ki ne yapmam konusunda . Çok zor durumdayım .. Ben bulaştım siz bulaşmayın . YÜZÜNÜZE KESİNLİKLE LAZER YAPTIRMAYIN. Şimdi diyenleriniz olacak siz çok yanlış merkezlerde işlem görmişsünüz benimki bitti diye. Kesinlikle bana inanın. Eğer bir çözümünüz olursa bana DÜZCEDE yaşıyorsanız lütfen yardım edin ?