canım ben ağda yaptırdığımda yüzüm çok kötü oluyor sivilce yapıyor bi kaç gün sonra kuaföre uğrayıp iple denemeyi düşünüyorum bakalım ne olacakArkadaslar, aynı durumdan bende muzdaribim. Ağda yada ip hangisi türlerin incelemesine faydası ololur.en azından doğum sonrasına kadar beni idare etsin. Acil yardım edin lütfen.
canım ben ağda yaptırdığımda yüzüm çok kötü oluyor sivilce yapıyor bi kaç gün sonra kuaföre uğrayıp iple denemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
canım lazerin türü de önemli mesela alexandrite yüz gibi sert kıl olmayan yerlerde yayılma yapabiliyormuş. ıpl var yayılma yapmadı bende ama yaptırdığım sürece rahattım sonra yine aynen çıktı bir de diot var o da yayılma yapmıyor biraz daha iyi bir sonuç aldım ondanMoralim çok bozuk yüzüm lazerle iyice yayıldı bildiğin erkek gibi ama tüy şeklinde kalın değil. Doktorum kesinlikle olmaz diyip müsade etmedi.agda yada ip hiç denemedim. Korkum türlerimin kalinlasmasi. ağda ile aldığında kalinlasma oldu mu? Kuaförü n hangisini öneriyor. En azından erkek gibi kalın çıkmasın=(
benim doktorum da sakıncası yok ama yüzde hamilelikte leke oluşabileceği için ara ver dedi, zaten leke oluşma riski var bir de lazer sonuçta ışın veriliyor oraya cesaret edemedim açıkcasıben hala yüzüm için lazere gidiyorum
doktoruma sordum bi sakıncası olur mu diye
güvendiğin bi yerse elektrik çarpma riski falan yoksa yaptırabilirsin dedi
alerji yapmıyorsa bence pudralı sir ağdayla aldırın, inanın ben çok kararsızım ama son kez pudralı sir ağdayı deneyeyim diyorum yine yüzüme zarar verecek gibi olursa ip yaptırırım. siz hangi lazeri yaptırdınız yüzünüze bir sonuç alabildiniz mi??Benim doktorum kesinlikle izin veremem dedi. IP yada pudrali sır ağda ile aldırmadıacagim. Sizce hangisi daha iyidir?
iyi canım ya memnun kalmana çok sevindim, ben henüz vakit bulup da kuaföre gidemedim :) ama gidince ben de yazarımUzun düşünce ve araştırma sonucunda yüzümü sır agdayla aldirdim.bir kaç kişiyle konuştum. Sır agdayla yillarca aldirmislar artık çıkmıyorMuş. Kuaför kız 5 sene sır ağda yaptirsaydin simdiye bitmişti türlerin dedi.yuzumde agdadan dolayi sivilce olmadı çok şükür. Anca yüzümde hiç sivilce çıkmazdi aldırmadan önce yüzümun muhtelif yerlerinde bilhassa anlimda sivilceler çıkmıştı. Hamilelikten olsa gerek.