Yüzüme lazer epilasyon yaptırıcam ama tüylerim koyu renkli.

Evet ayva tüylere yaptırmamak lazımmış ama ben ağda vurduğum için sertleşti ve koyulaştı... Yoksa yanak bölgemde o kadar kötü değildi durum
Ayva tüylere yaptirmasanda kalin tuye atış yaparken ayva tüylerde etkileniyor.. Ben tavsiye etmem lazeri..

tek derdim kökler yüzümde simsiyah çıkacak mıı bu... sırf bu yüzden cayabilirim ((

Ne kadar kalin olursa o kadar az seans yapiliyor cnm ... :)) arkadasimin yüzündeki tüyleri cok ince diye jilet ile almasi lazimdi bir kac hafta killar kalinlassin diye.

yüz derken bıyıktan mı bahsediyorsunuz yoksa başka yerlerden mi.başka yerse benim epilasyoncum ayrıca cilt uzmanı lazeri tavsiye etmiyor.süy sarartma yöntemi kullanıyor o şekilde çözüm buldum ben.

İyi de zaten koyu olmaı lazım ki. Ne kadar koyu o kadar iyi. Açık renkli olursa zaten yapılamaz.

yüz derken bıyıktan mı bahsediyorsunuz yoksa başka yerlerden mi.başka yerse benim epilasyoncum ayrıca cilt uzmanı lazeri tavsiye etmiyor.süy sarartma yöntemi kullanıyor o şekilde çözüm buldum ben.
Bıyık ve favori kısmı yanağın hepsi değil... ben ağda kullandığım için favori kısmı sertleşti sarartıcı pek işe yaramıyor. Ağda vurmadığım kısımda tüy sarartıcı kullanıyorum.

İyi de zaten koyu olmaı lazım ki. Ne kadar koyu o kadar iyi. Açık renkli olursa zaten yapılamaz.
Koyu olmasından korkmamın nedeni tüyler tekrar çıkarken çok mu kötü şekilde çıkacak... hani kökleri deri üzerinde batık gibi gözükecek mi diye..

Hala çok endişeliyimm... dudak üstü epilasyon yaptıran varsa bana bi özelden yazabilir mi (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…