Ne kadar kalin olursa o kadar az seans yapiliyor cnm ... :)) arkadasimin yüzündeki tüyleri cok ince diye jilet ile almasi lazimdi bir kac hafta killar kalinlassin diye.
Merhaba arkadaşlar, yüzüme lazer epilasyon yaptıracağım. Yalnız bir sorunum var. Benim yüz bölgemdeki tüyler koyu renkli ve sert yapıda. İlk seans sonrası tüy köklerinin koyu halde dışarı çıktığını duydum. Bu yüzden estetik açıdan endişeleniyorum. Ve seans sonrası dökülme süreci nasıl oluyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
yüz derken bıyıktan mı bahsediyorsunuz yoksa başka yerlerden mi.başka yerse benim epilasyoncum ayrıca cilt uzmanı lazeri tavsiye etmiyor.süy sarartma yöntemi kullanıyor o şekilde çözüm buldum ben.
yüz derken bıyıktan mı bahsediyorsunuz yoksa başka yerlerden mi.başka yerse benim epilasyoncum ayrıca cilt uzmanı lazeri tavsiye etmiyor.süy sarartma yöntemi kullanıyor o şekilde çözüm buldum ben.
Bıyık ve favori kısmı yanağın hepsi değil... ben ağda kullandığım için favori kısmı sertleşti sarartıcı pek işe yaramıyor. Ağda vurmadığım kısımda tüy sarartıcı kullanıyorum.
Bıyık ve favori kısmı yanağın hepsi değil... ben ağda kullandığım için favori kısmı sertleşti sarartıcı pek işe yaramıyor. Ağda vurmadığım kısımda tüy sarartıcı kullanıyorum.