• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzüme lazer epilasyon epilasyon yaptıranlar

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
merhaba ben dün yüz bölgeme lazer yaptırdım sadece cene altına ve burdaki yorumları okuyunca pişman oldum herkes kılların cogaldıgından sikayet etmiş ben bir kez yaptırdım ve bir daha yaptırmam bakalım 2 ay sonunda görecegiz cıkanları sizce tek seanstada cogalırmı tüyler tüyleri makineyle kısalttılar jiletlemediler bu arada

tek seasnta bi fark olmuyor cnmm..benim 3.seasnta çenemdeki sert olanlar incelmeye başladıııı..6 seasnımı yaptırdımmm eskisi kadar sert değişşer ama incecikte değiller..favori kısmında artmalar oldu kalınlar inceldii ...vallaa aşıır bi sorunun yoksa yüzüne gitme derim...ben 6 seasn gittimm bir 6s easn daha giderim:)

yani benim korkum cogalmaları tek seans yaptırdım yorumları okuyunca cogalır diye korktum tek seansta cogalmaz degilmi birkac tane kalın kıl vardı cenemde onun için gitmiştim cogalmasında razıyım onlara cünkü yorumlarda herkes cogalır yazıyor korktm valla

bu bir risk. herkeste kıllar kalınlaşmıyor, herkeste de tamamen bitmiyor. seans süresi boyunca mutlu olunup seanslar bittikten sonra hayal kırıklığı da yaratabiliyor. bütün seçeneklerin farkında olmanız lazım. sonuçta kimse size silah zoruyla yaptırmıyor birşeyi. ama yüz bölgesi için çok kalın ve rahatsız edici boyutta değilse ellemeyin. bıyıklarım-sakallarım sorun oluyor diyorsanız iğneli yaptırın derim ;) çünkü yüz bölgesi lazerde en geç cevap veren (kaç kişide cavp vermiş, ben henüz rastlamadım ama) bölge. size "şu kadar süre veririz" diyenler de yalan söyler. yüz için normal şartlarda hiçbir yer seans sayısı vermez. kolatlı ve genitalda kıllar kalın ve siyah olduğu için lazer ışığının görmeye en uygun olduğu kıllardır. buralar için "en geç 3-4 seans içinde belirgin sonuç almaya başlarsınız" derler. alan var. hatta ilk senasta bile çok farkedebiliyor. ama cihazın kalitesi ve yapanların ustalığı da çok önemli. bir kere tekrar belirtmek istiyorum ipl lazer değildir. yoğunlaştırılmış ışıktır, ikisi arasında dalgaboyları ve fazları olarak fark vardır. yani lazerin şiddeti ve kıl kökünü tahrip etme gücü daha çoktur ;) ha bir de lazer öncesi mutlaka bir kadın doğum uzamanına gidip görüşün ve lazere tavsiyesi ile başlayın. belki hormonal bazı durumlar vardır kıllanmaya sebep olan, ilaç kullanımıyla da düzelebilir. hormon tahlilinden sonra karar verilmesi en mantıklısı ;)
güzel günler..

merhaba ben dün yüz bölgeme lazer yaptırdım sadece cene altına ve burdaki yorumları okuyunca pişman oldum herkes kılların cogaldıgından sikayet etmiş ben bir kez yaptırdım ve bir daha yaptırmam bakalım 2 ay sonunda görecegiz cıkanları sizce tek seanstada cogalırmı tüyler tüyleri makineyle kısalttılar jiletlemediler bu arada

hiç riske girmeyin iğneli epilsyona gidin

ben yüzümüde yaptıracaktım.. ancak lazer uzmanı önermedi.. onun yerine bitkidermanın ürününü denicem..
iyi olduğunu savunuyorlar..

Back