Merhaba herkese, sırf bu konu için üye oldum diyebilirim çünkü kafamı meşgul eden bir meseleydi ve internette ufacık bir bilgi ya da tecrübe paylaşımı bulmak için çok uğraştım.Nihayetinde ilk adımı atıp başladım.Oncelikle görüştüğünüz yerlerde size önce yüzünüzde yaralar olabilir sonra kabuk tutar normal deniyorsa orayı direk eleyin.Ben Osmanbey neka ya başladım ilk seansim yarım saatti ve çıktıktan sonra yüzümde kızarıklık dahi yoktu.Normal zamanda ağda yaptırsam daha fazla belli olurdu.islem sırasında acı hissetmedim kaşimi aldirirken daha çok acı çekiyorum diyebilirim.Eve geldiğimde eşim nerelere işlem uygulandığını anlayamadı bile yani kendinizi işlem sonrasında şu kadar gün eve kapatmalısınız diye birşey asla söz konusu değil.islemimi yaptirali 4 gün oldu krem kullanıyorum hala iz yara vs yok sadece elime ufak puturler geliyor kabuk o olsa gerek ama gözle görülmüyor.Lutfen kendinizi doğru ellere emanet edin kendi işlem hatalarını normal ve işlemin süregelen süreci gibi yutturmaya çalışanlara inanmayın.Eger bu işe başlayacağım diyorsanız bir an önce randevunuzu alın ve nekaya gidin.Ben 2 hafta sonra 2. Randevuma gideceğim.Birilerinin kafasını netlestirebildiysem ufacık bir tecrübe paylaşımı arayanlara faydalı olduysam sevinirim