Saç Kesim Şekilleri Yüzüme göre hangi saç modeli olur ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

selin_94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
124
0
116
İzmir
Öncelikle herkese merhaba benim büyük bir problemim var 15 yaşındayım 1.64 boyundayım ve 54 kiloyum normalinde fiziğimden çok memnunum ama yüzüm beni acayip şekilde şişko gösteriyor alnım geniş çenemse incecik ve yanaklarım çok dolgun arkadaşlarım saç kesimiyle bunu düzeltebileceğimi söylediler yüzümün şeklini oval gibi gösterecek ya da daha güzel gösterecek bir kesim şekli biliyorsanız lütfen bilgilendirin çünkü kafamı taktım her aynaya baktığımda hep şişko görünüyorum arkadaşlarımdan bazıları beni denize girmeden önce gördüğünde çok şişko olduğumu düşünüyorlarmış yani yüzüm öyle gösteriyormuş lütfeenn imdatt bir an önce bundan kurtulmak istiyorum ya da dolgun yanakları inceltmek için bir yöntem varsa onuda öğrenmek istiyorum şimdiden herkese çok ama çok teşekkürler....

Yuzunu daha ince gostermesi icin simdi bob modelleri cikti. Ön taraf biraz uzun, arkaya dogru kat kat gidiyo. Kendin evde fön cektigin zaman filanda guzel duruyo. Sevdigim bi model. Bob modeli bence cok uygun sana. Bende bu yaz bu modeli dusunuyorum. Çunku benimde yanaklarim sisman. O yuzden kisa sac modelleri daha uygun oluyo canim. Bob modelini tavsiye ederimyerimseniben Yinede senin kararin tabi.

Peki canim. Ama dikkat et çene hizasinda veya birazdaha uzun olsun. Çene hizasindan daha kisa kestirme sakin...

var aslında işte fotoğrafım şu an bundan bir 5 cm falan daha kısa 7 ay önce çekildi çünkü ...

ama eğer uzun yakışır diye düşünürseniz biraz uzatıp da kestiririm yeter ki güzel ve yakışacak bir model olsun...

Son düzenleme:

çok teşekkürler :1rolleyes:

canım bnce bu senin modası aslan sırtı ama sen bilirsin.saçın baya bi uzunsa onu dene

Çok tatlısın selin. Bence sen saçlarını uzat ve katlı kesim yaptır. Önler uzun arkalar kısalan katlar şekilinde yaparsan çok uğraşırsın. Henüz saçınla başınlada çok uğraşma ileride uğraşacak daha çok vaktin olacak...:1no2::1no2:

önerileriniz için çok teşekkürler hepsini araştırıp ondan sonra şekil vermeyi düşünüyorum çok saolun :)

canım cok tatlı cok güzel bir kızsın masallah.benim kuzenim de tıpkı sen ya,inanılmaz benziyorsunuz sac,göz,renk..ve sana sunu söyleyim senin yüzün kesinlikle yuvarlak degil.sakın takma kafana.sen yuvarlak surat görmemissin.bi kere alnın genis degil,cenense uzun ve incecik ne kadar kibar göstermis seni.yanaklarında asla sisman degil.beni görsen ne derdin acaba :) bana bakınca sırf yanak ve alın görürsün.hem sana bir sır,yanakları dolgun bayanlar sevimli görünür.hem de fazla kırısmaz.cökük yanaklılar sert görünürler.ve erkekler cökük tüplerden cok hoslanmaz :) inan sana sevimlilik katan tarafın yanakların,cenen ve gözlerin.yasının tadını cıkar bebek gibisin zaten

hmmm bu arada kesim olarak da önerim.saclarını omuz hizasına kadar uzatman ve katlı kestirmen.önlerde percemler olabilir.düzlestirdigin zamanlar hafif yandan ayırırsan cok seker olursun.

çok tatlıymışsın =)
ya aslnda yüzünü yanlara doğru kapatmak istiyosan merve sevi'nin kahkülleri gibi kestirebilirsin :uhm: yanları katlı yani, o açıdanfisfisfis
ben pek anlamam gerçi laelaelaelaelae

bence bi tane de düzleştirici al canım katlı kesimde düz ii gidio

ben bunu pek tavsiye etmem ama kat kat kestin yanaklarınıdüşsün katlar eminol işe yarıyck ben öyle kullanıyorm benimde yanaklarım var :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…