• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümden utanıyorum :(

terrycandy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
134
251
18
35
Gezmediğim doktor kalmadı stresten deyip bikaç kortizonlu ilaç yazıp yolluyolar o ilaçlar da çare olmuyor. Kepekli saçlarım vardı ama son bi senedir yüzüme vücuduma da bişeyler oldu. Birdenbire alev almış gibi yanıp kocaman kırmızı bir şekilde kabarıyor ve kabaran bölge o an uyuşuyor. Çenem ve yanaklarım. Ve dahası cildim zımparayla kazılmış gibi yanıyor kuruluktan ve gergin nemlendirici sürünce de kabarıyor. Böyle bişey yaşayan var mı? İnsan içine çıkasım gelmiyor makyaj hiçbişey yapamıyorum :mad:

Annemde de oldu böyle bir şey, gül hastaligi demişti doktor, çoğu zaman strese bağlı oluyor. İyi bir krem alıp kullanmak lazım. Bir dermotologa görünün derim. Sactaki kepekler içinde, ben Clear marka sampuanda buldum çözümü. Onla yikadigim sürece kepek olmuyor. Ama 1 kez bile başka şampuanla yikasam kepek oluyor hemen. Geçmiş olsun .

Annemde de oldu böyle bir şey, gül hastaligi demişti doktor, çoğu zaman strese bağlı oluyor. İyi bir krem alıp kullanmak lazım. Bir dermotologa görünün derim. Sactaki kepekler içinde, ben Clear marka sampuanda buldum çözümü. Onla yikadigim sürece kepek olmuyor. Ama 1 kez bile başka şampuanla yikasam kepek oluyor hemen. Geçmiş olsun .
Sordum öyle değil dedi çoğu doktor ürtiker diyen de oldu o değil diyen de. Bilinmiyor. Umarım çözüm bulunur bi an önce çok teşekkür ederim

Sordum öyle değil dedi çoğu doktor ürtiker diyen de oldu o değil diyen de. Bilinmiyor. Umarım çözüm bulunur bi an önce çok teşekkür ederim

Back
X