Yüzümdeki yağ bezelerinden kurtulmak için ne yapmalıyım?

lavinya29

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
250
11
45
benim yüzümde nokta nokta yağ bezelerim son 6 aydır çoğaldı fakat önüne geçemedim fikir vericek arkadaşlar varmı

yüzünün hangi bölgesinde oluşuyor bu bezeler ve yağ bezesi olduğuna eminmisin?
bi kolestrol öçlümü yaptır istersen ,kolestrolde sebep olabiliyor bu bezelere

mutlaka bir dermotoloji desteği alın arkadaslar.. Belli bir rahatsızlınız var mı test falan olursunuz..cildimde deyip gecmeyin.. ciddi rahatsızlıklardan daha saglıklı kurtulabılırsınız....kaydirigubbakcemile doğru doktora cıcımmmm..

Benim de gözümün etrafında, tam elmacık kemiklerimle gözümün arasındaki bölgede vardı. Cildiyeye gttim ve isotrexin adlı yeşil bir tüpte jel verdi. Daha sonra eczaneden aynı jeli reçetesiz de alabildim. Bir doktora danışarak kullanılabilir belki. Yalnız, o ilacı uyguladıktan sonra güneşe çıkmayacaksınız, prospektüsünde de yazıyor zaten.

benm de sadece sağ gözümün yanında var 1 tane.açıkçası yağ bezesi mi bilmiyorum ama teyzem yağ bezesi o dedi.bikaç aydır var.nasıl geçirebilirm bunu ??????

bnmde sol gözmün iç ksmında vr arkdşmda da vrdı hstanye gtmşti kçük bi operasyonla alıyoruz demişlerdi ama aldırmadı o

arkadaşlar benim ablam da bu dertten muzdaripti, birlikte bi güzellik uzmanına göründük ve kalıcı çözümün ancak seans seans tedaviyle olucağını anladık olumunekankayizsmile hem kalıcı çözüm, hem de cildimiz için en iyisi bu sanırım zemuszemus

sevgiyle kalınnn.. Şeniz :1rolleyes: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…