- Konu Sahibi yoncagulum
-
Canım bu yağ bezeleri yüzünün neresinde tam olarak, benimde göz çevremde vardı, doktora gittim Cleocin T Topikal Solisyonu verdi, bir de Stafin diye bir antibiyotik verdi, eğer geçmezse cildiyeciye görün dedi.. Ama ilaçların hepsini bitirmeme gerek kalmadan bezeler çıktı şuan çok rahatım.. Bence bir doktora git canem...
Bendede var göz etrafımda oluyor şu aralar çok sakin normal sabunlar kullanmak iyi değilmiş onlar çok tetikliyormuş eczacı söyledi birde ben sirkeyle yüzümün o kısımlarını sildim onunda çok faydası oldu.
canım benim senin msj nıda yeni gördüm yeni olduğum için bu sitede kolay kolay bulamıyorum sirke denemedim ama bana kolonya ile sil yatmadan dediler ama kolonya cildime leke yaptı çok pişman oldum tatlım evlimisin tatlım bilmiyorum ama benimki doğumkonrol hapından kaynaklandı diye düşünüyorum CADIARZU bilmem doktora gitme fırsatım olmadı maddi olarak yani ama sirkeyi deneyeceğim teşekkürler canıma.s.a.s.a.s.
tatlım msj nı şimdi buldum yeni üye oldum kayboluyorum sürekli yazın için teşekkür benimde genelde göz çevremde öyle sanıyorumki doğum kontrol hapından kaynaklandı cildiyeye gitmediysen hangi bölüme gittin canım birde ssk bakıyormu özele gitmem pek mümkün değilde yardımcı olursan sevinirim canım tşk:1hug::1hug:
Canem ben sağlık ocağındaki doktora gösterdim dediğim ilaçları o verdi büyük ihtimal geçer bunları kullanırsan dedi geçmezse cildiyeciye git dedi ama geçti... Tabii ki ssk dan alabilirsin ilaçları yazdırıp Şeniz
Bir de bezeler büyük mü nasıl canem benimkiler küçüktü büyük değildi, sadece sivilce gibi olan bir tane vardı o da kurudu bu sayede....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?