Sivilceli Ciltler yüzümdeki yağ bezecikleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Z

zynep22

Ziyaretçi
arkadaşlar yüzümde yağ bezecikleri var.alnımda yanaklarımda çenemde her yerinde çıkıyor bunlar.ve çenemdekiler daha sonra sivilceye dönüşüyor ve çok ağrılı oluyor.aylarca geçmiyor.kırmızı izleri kalıyor.kaç tane doktora gittim ise hiç bi faydası olmadı.bir çok krem vs kullandım.hiçbir sonuç yok.hala çıkıyor ve izleri kalıyor.bana yardım edin lüften.böyle sorunu olupta çare bulan var mı?:1no2:

benimde gözümün altında çıkmıştı iyice büyümüştü mercimek kadar filan olmuştu sivilce gibi sıktım ve geçti ben sivilcelerden de muzdariptim roaccutane kullanmamın ardından ne sivilce ne siyah nokta ne de iz kaldı

cnm gökçek iksiri die bi yazı okumuştum intte 2 sene oluyodur.daha çok malzeme vardı ama ben şunu kullandım.yarım limonun suyu 2-3 damla elma mı yoksa üzüm sirkesimi olduğunu hatırlamıorm sonra 2diş mi denir sarımsağı döv az bişi acı olmasın fazla için at karıştır buzdolabına koy.her sabahtı yanılmıyosam bir çay kaşığı iç.bu kadar bak bakalım biraz düzenli kullan.birçok hastalığada iyimiş sanırım kolestro falan.zaten kolestro fazlalığındada yağ bezeleri çıkıordu ben kullandm.yararı oluyodu.ama 1 hafta dene bişi olmuosa boşver.yaz ama buraya sonucu.intten de araştırabilirsin bi.ben bakcm şimdi.

X