• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki Tüyleri Hangi Yöntemle Almamı Tavsiye Edersiniz?

yesa

...
Pro Üye
24 Temmuz 2008
25.483
44.483
1.123
slmm arkadaslar ben yuzumu alacagim bu ilk degil daha oncede agda ya da iple aliyorum en guzeli hic aldirmamak eger hic baslamadiysaniz sakin ama sakin bu ise kalkismayin ama ben bi kere basladim :((( elimde 2 agda var ya da iple alabilirim sizce hangisi ne tavsiye edersiniz

1- vivet agda (agda kendi cezvesinin icinde isitilip sicak olarak suruluyor ve hemen kuruyor elimizle cekip aliyoruz)

2- sesu ( suyun icine koyup isitiyoruz yine sicak olarak suruyoruz ama bu sefer bezi ustune yapistirip cekiyoruz)

3- ip

simdiden coooookk tesekkurlerrrrra.s.a.s.

benim bi bilgim yok ama almayı düşünüyorum yüzümü yanlardaki tüyler çok canımı sıkıo:/ iple bitçek iş değil o ya

benim bi bilgim yok ama almayı düşünüyorum yüzümü yanlardaki tüyler çok canımı sıkıo:/ iple bitçek iş değil o ya

benimde yanlardaki tuyler pek fena ama canim sen hic almadiysan bence bulasma hic cunku daha da kotu oluyo alinca ben iple aliyorum cabucak bitiyo ama bu sefer kararsizim agda yapasim var yardim bekliyorum valla iple alirken de ipi musluga bagliyorum cok rahat oluyor:1hug:

kizlar kimse yok mu yardim edecek hangisi daha iyidir sizceeeeee

valla tatlim ben kendi malirsam
sicak agda ile aliyorum kücük agda bantlari var onunla
ama kuaföre aldirirsam vivet agdasi ile yani konserve agda ile aliyor kas kismini ise iple aliyor

valla tatlim ben kendi malirsam
sicak agda ile aliyorum kücük agda bantlari var onunla
ama kuaföre aldirirsam vivet agdasi ile yani konserve agda ile aliyor kas kismini ise iple aliyor

cevap icin cok tesekkurler canim peki hangisinden daha memnunsun kendi aldigin mi kuafor mu hangisi daha gec cikiyor :1hug::içelim:kaydirigubbakcemile5

kendi aldigim daha iyi oluyor su yönden kizariklik sivilce olmuyor
ama kuaföre gidersem sicilve falan batik cikabiliyor sanirim kartüjü temizlemiyor yada ne bileyim ben
herkese ayni malzemeleri uyguluyor sanirim o yüzden

ama cikma konusunda ikiside ayni cikyior yalniz iple alinan yerler cok cabuk cikiyor kirilyior sanirim iple
benim kullandiim agda bantlarindan cok memnunum

kendi aldigim daha iyi oluyor su yönden kizariklik sivilce olmuyor
ama kuaföre gidersem sicilve falan batik cikabiliyor sanirim kartüjü temizlemiyor yada ne bileyim ben
herkese ayni malzemeleri uyguluyor sanirim o yüzden

ama cikma konusunda ikiside ayni cikyior yalniz iple alinan yerler cok cabuk cikiyor kirilyior sanirim iple
benim kullandiim agda bantlarindan cok memnunum

anladim canim tesekkurler sarkitiyo falan diyorlar ama ben bu ay agda ile alayim o zaman :lepi::içelim:

Hngisi cildine iyi geliyorsa onu ypmalısın msela sakın sirağda yapma ben iiki yüzüme yapmdım ama kollarım mahvoldu:(

ipi eledim canim ama agda konusunda kararsiz kaldim biraz yani bezle cekilen agdalar var bi bi de kendiliginden hemen kuruyan elimizle cektigimiz ikisi de elimde su an mevcut daha once iple aldim bi ara kuafore aldirmistim agda ile baska bi ara da :) elde isitmali agda bantlariyla almistim simdi biraz karisik kafam :S

bana kalirsa da sir agda ile almani oneririm..
benm aldirali nerdeyse 2 ay oldu hepsii tamamen cikmadi bile tum yaz rahat ettim.
aldirdiktan sonra soguk kompress yapip kizaran yerlere bepanten surdum.. belki etkisi vardir ama kabarmadi yuzum.
bence deneyebilirsin..

bana kalirsa da sir agda ile almani oneririm..
benm aldirali nerdeyse 2 ay oldu hepsii tamamen cikmadi bile tum yaz rahat ettim.
aldirdiktan sonra soguk kompress yapip kizaran yerlere bepanten surdum.. belki etkisi vardir ama kabarmadi yuzum.
bence deneyebilirsin..

canim cok tesekkur ederim cevabin icin ben o bezle alinan sesunun agdasini da sir agda zannediyodum ama sadece ilik agda yaziyor o yuzden onu da eledim vivet sir agda elimle cekecegim ama hemen kuruyo zaten onu kullaniyim artik sonuclari yazarim :lepi::1hug::içelim:kaydirigubbakcemile5

Back
X