• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzümdeki tüyleri almalı mıyım?

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar ya bişi danışcam size ben 22 yaşıma yeni girdim ve şimdiye kadar ne bıyıklarımı nede yüzümdeki tüyleri aldırdım beyaz tenliyim zaten ama sanki artık aldırsam mı diye düşünür oldum aslında siyah tüy yok yüzümde ama sarı sarı var ışığa doğru döndüğümde belli oluyorlar gibi ama arkadaşlarım ve kuaför alırsak siyahlaşır uğraş dur sonra dedi.. ama ben karar veremiyorum yaa belli oluyor çünkü birazkafamçokkarıştıakannehir

hiçç dokunma bence
ben bazı arkaşaldarımın lafına uydum :oklava:
elimdeki tüyleri aldım
şimdi öyle yayıldılar kiiii ama
baş edebilirim dersen kendin bilirsin

hiçç dokunma bence
ben bazı arkaşaldarımın lafına uydum :oklava:
elimdeki tüyleri aldım
şimdi öyle yayıldılar kiiii ama
baş edebilirim dersen kendin bilirsin

aslında bende pek uğraşmak istemiyorum görüyorum çevremde alanların daha çok ve siyah siyah hatta sakal gbi çıktığını ama beyaz beyaz tüylerde sırıtmaz mı yaa bilmiyorum ama sanırım almaya cearet edemicem kaşlarımla bile uğraşmak zor gelebiliyor bazen:bbo:

yüzündeki tüyleri aldırma güneş ışığında herkesinki belli oluyor boşver
ellerimi bende aldırıyorum, kolumu almışken ellerimide alıyor
sarı sarı sevmiyorum nebilim

yüzündeki tüyleri aldırma güneş ışığında herkesinki belli oluyor boşver
ellerimi bende aldırıyorum, kolumu almışken ellerimide alıyor
sarı sarı sevmiyorum nebilim

kollarımı bende bikaç kez kendim aldım hatta epilasyon aletiyle bile denedim gerçi artık bıraktım Allah'tan çok çoğalmadılar ama ellerimi hiç düşünmemiştim şimdi siz söyleyince dikkat ettim evet hafif sarı sarı tüyler var ama almaya gerek yok gibi...

kızlar ya bişi danışcam size ben 22 yaşıma yeni girdim ve şimdiye kadar ne bıyıklarımı nede yüzümdeki tüyleri aldırdım beyaz tenliyim zaten ama sanki artık aldırsam mı diye düşünür oldum aslında siyah tüy yok yüzümde ama sarı sarı var ışığa doğru döndüğümde belli oluyorlar gibi ama arkadaşlarım ve kuaför alırsak siyahlaşır uğraş dur sonra dedi.. ama ben karar veremiyorum yaa belli oluyor çünkü birazkafamçokkarıştıakannehir

sakın alma:enbuyukkk:

almaman yararına olur canım
çoğalır ve dediğin gibi siyahlaşır...uğraşamassın bozma cildini...
pişman olursun sonaaaa

arkadaşlara katılıyorum bende alma derim çünkü çoğalırlar ve rengi koyulaşır, helede yüzdeki tüyleri ağdayla aldıranlar varki, sonradan bir sürü cilt sorunları yaşıyorlar, sivilce kızarıklık vs. gibi. Çok rahatsız edici olursa onlarıda iple alıyorlar ama en iyisi yüzdekilerle fazla uğraşmamak gerek :)

arkadaşlara katılıyorum bende alma derim çünkü çoğalırlar ve rengi koyulaşır, helede yüzdeki tüyleri ağdayla aldıranlar varki, sonradan bir sürü cilt sorunları yaşıyorlar, sivilce kızarıklık vs. gibi. Çok rahatsız edici olursa onlarıda iple alıyorlar ama en iyisi yüzdekilerle fazla uğraşmamak gerek :)

bende aldırsaydım sir ağdayla aldırmayı düşünüyordum tamamen kaybolsun diye ip çoğaltıp siyahlaştırıyor diye duymuştum bende ama ağda azaltıyor diye biliyorum cilt problemlerine yol açtığını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim sadece ağda yüzün erken kırışıp sarkmasına yol açabilir diye düşünmüştüm sonuçta cilt yumşak bi bölgekafamçokkarıştı galiba şuan hiç ellemeyip daha sonrada lazerle falan tamamen kurtulmak...:lepi:

bnmde aynı sarı sarı var güneşte parlıyo=)) aldırmaya cesaret edemem ama bu acaba hormonlarla ilgili bi sorun olabilrmiki?? doktora gtmyı dusunyrm bn:S

bnmde aynı sarı sarı var güneşte parlıyo=)) aldırmaya cesaret edemem ama bu acaba hormonlarla ilgili bi sorun olabilrmiki?? doktora gtmyı dusunyrm bn:S

canım doktora gitcek kadar önemli bişi değil bu bence sonuçta herkes de oluyor hatta kimisinde erkeklik hormonu fazla olduğundan daha fazla oluyor benim bikaç arkadaşım ve tanıdıklarım var sakal gibi çıkıyor malesef:1shok: buna şükür diyelim...

herkes aldırma demiş ama benim de senin gibiydi güneşte belli oluyodu sadece, iple aldırıyorum bayadır, artık çıksa da çok ince çıkıyor, kalışlaşma falan olmadı, hatta azaldı...kuaförüm cımbızla alınca siyahlaşıp kalınlaşır demişti, iple aldırıyorum bi sorun yok... ama yüzü bilemicem ben sadece bıyık bölgesini aldırıyorum...

benim her yerimde tüy var.yüzümde de var 17 yasndayım.sarı da değiller..çok ama çok rahatsızım daha dokunmadım ama napıcam bilmiyrum.bana akıl vericek biri varmı?

Back