Tavsiye ile gitmelisin bence ,yer olarak değil de kimin yaptığı önemli,ben de çok havalı bir merkezde yaptırmıştım daha önce ama sonuç alamadım,sonar çok araştırdım ve arkadaşlardan birinin memnun kaldığı epilasyoncusuna gittim ,şu an yüzüm çok azaldı göbeğe başladım ,deneme yanıma lüksümüz yok yani
Neresi peki canım yüzün için gidip menun kaldıgın yer.
Herkese selamlar... yüzümde siyah cansız tüyler var ve bu beni çok rahatsız ediyor2 sene öncesine kadar sir yapıyordum ama artık bıraktım çünkü çok sivilce yapıyor 2 senedir almıyor yumuşacık tüyler ama çok belli iğneli epilasyon yapmaya karar verdim acısı önemli değil dayanırım ama kesin çözüm olsun ve en az hasarla çıkmak istiyorum iz filan kalmasın sonunda istanbulda bildiğiniz gerçekten denediğiniz işinin ehli birileri var mı varsa nolur akıl verin saçma bişey yapıp yüzüme zarar vermek istemiyorum... şimdiden çook teşekkürler...Kılsız günler...
Not:Kozyatağı Dharmamed nasıl bir yer deneyen var mı ?
kızlar benim de yüzümde vücudumda hep tüyler belirginleşmeye başladı çok moralim bozuluyo
lazer yüzde göbekte filan çok işe yaramıyo diye duydum
iğneli epilasyon yaptırıcam ama ne kadar sürede tamamen bitiyo ve ne sıklıkta gidiliyo söyleyebilir misiniz
çünkü ben istanbulda yaşamıyorum ve çok sık gidilmiyosa randevuyla dediğiniz yere gitmek istiyorum
Uzun zamandır yazamadım kızlar özür dilerimdharmamed e başladım nihayet bugün 4. seansıma gideceğim şimdilik sadece bıyık ve çeneye gidiyorum minik minik kaul oluyor ama 3 gün sonra hepsi düşmüş oluyor ancak iltihaplı sivilce çıkıyor malesef bol bol kremliyorum yağlı o yüzden olabilir sanırım şimdilik iyi bakalım azalmı var mı derseniz geçen cuma gitmiştim 8 gün oldu yani alınanlar daha çıkmadı ama daha önce alınanlar çıktı çukur yeri çok acıyor resmen gözümden yaş geliyor ama dayanıcam kılsız günler :):):):)
sanırım gittiğim yeri değiştiriyorum en son gittiğimde makineyi değiştirmişler gözünden yaş gelen ben neredeyse uyudum o derece acımadı... ancak para konusunda beni sinirlendirdiler bende zeynep polat a devam etmeye karar verdim bakalım inşallah pişman olmam acaba tek atış mı çalışıyor nasıl hiç bir bilgim yok herkez çok beğeniyor bakalım....
gittiysen zeynep hanim'a, tecrübelerini yazabilir misin sakincasi yoksa senin icin ???? (=
Malesef gidemedimçünkü en son gittiğim yerden dolayı bıyık bölgemde iz kalmaya başladı 2 tane cildiyeci gezdim şükür iz gitti gerçi ben hala görüyorum başkaları görmüyor benim için iğneli epilasyon meselesi burada kapanmış oldu 2-3 tüyden kurtulayım derken cildim bozuldu çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?