• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzümdeki tüylerden nefret ediyorum acil yardım!!!

adaa85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
112
6
118
İstanbul
Herkese selamlar... yüzümde siyah cansız tüyler var ve bu beni çok rahatsız ediyor :( 2 sene öncesine kadar sir yapıyordum ama artık bıraktım çünkü çok sivilce yapıyor 2 senedir almıyor yumuşacık tüyler ama çok belli :( iğneli epilasyon yapmaya karar verdim acısı önemli değil dayanırım ama kesin çözüm olsun ve en az hasarla çıkmak istiyorum iz filan kalmasın sonunda istanbulda bildiğiniz gerçekten denediğiniz işinin ehli birileri var mı varsa nolur akıl verin saçma bişey yapıp yüzüme zarar vermek istemiyorum... şimdiden çook teşekkürler...Kılsız günler...

Not:Kozyatağı Dharmamed nasıl bir yer deneyen var mı ?

Tavsiye ile gitmelisin bence ,yer olarak değil de kimin yaptığı önemli,ben de çok havalı bir merkezde yaptırmıştım daha önce ama sonuç alamadım,sonar çok araştırdım ve arkadaşlardan birinin memnun kaldığı epilasyoncusuna gittim ,şu an yüzüm çok azaldı göbeğe başladım ,deneme yanıma lüksümüz yok yani

Tavsiye ile gitmelisin bence ,yer olarak değil de kimin yaptığı önemli,ben de çok havalı bir merkezde yaptırmıştım daha önce ama sonuç alamadım,sonar çok araştırdım ve arkadaşlardan birinin memnun kaldığı epilasyoncusuna gittim ,şu an yüzüm çok azaldı göbeğe başladım ,deneme yanıma lüksümüz yok yani

Neresi peki canım yüzün için gidip menun kaldıgın yer.

Evet yüze yapılan ağda ben de sivilcelenme yapıyor çünkü gözenekleri olabildiğine açıyor ve kir falan gözeneklerimize doluşuyor hem de tüyler daha sert çıkmaya başlıyor zaten ağda tüyleri azaltıyor yalanına da kesinlikle inanmıyorum. ben çözümü tüy sarartıcıda buldum haftada bir yüzümdeki tüyleri sarartıyorum. iğneli ya da lazer epilasyona da cesaretim yok doğrusu.yapılacaksa da emin ellerde yapılmalı ve paraya acınmamalı yüz bu şakaya gelmez kalıcı izler oluşma ihtimali çok yüksek aman dikkatli olun iyi araştırın

Herkese selamlar... yüzümde siyah cansız tüyler var ve bu beni çok rahatsız ediyor :( 2 sene öncesine kadar sir yapıyordum ama artık bıraktım çünkü çok sivilce yapıyor 2 senedir almıyor yumuşacık tüyler ama çok belli :( iğneli epilasyon yapmaya karar verdim acısı önemli değil dayanırım ama kesin çözüm olsun ve en az hasarla çıkmak istiyorum iz filan kalmasın sonunda istanbulda bildiğiniz gerçekten denediğiniz işinin ehli birileri var mı varsa nolur akıl verin saçma bişey yapıp yüzüme zarar vermek istemiyorum... şimdiden çook teşekkürler...Kılsız günler...

Not:Kozyatağı Dharmamed nasıl bir yer deneyen var mı ?

Selam arkadaşım. Ben Ankarada yaşıyorum onun için sana yer öneremeyeceğim fakat iğneli epilasyon gerçekten çok faydalı..ben de yüzüe yaptırıyorum ve iz kalır diye bir korkun olmasın..ilk yaptırdığında evet kızarıklık oluyor ama Bepanthena krem sürüyorsun ve bi kaç gün içinde geçiyor o izler...Kesinlikle iğneli epilasyon yaptırmanı öneririm.Güvenilir bi yer araştır derim.....iyi günler diliyorum..

Merhaba,

Benim de uzun yıllardır benzer sorunum var. Sonunda canıma tak etti ve iğneli epilasyona karar verdim. Kadıköy'de bir güzellik merkezine gidiyorum. Gül hanımın fener kalamış yolunda açtığı bir merkez. İnternetten ararsan bulursun. Ben çok memnunum.

kızlar benim de yüzümde vücudumda hep tüyler belirginleşmeye başladı çok moralim bozuluyo

lazer yüzde göbekte filan çok işe yaramıyo diye duydum
iğneli epilasyon yaptırıcam ama ne kadar sürede tamamen bitiyo ve ne sıklıkta gidiliyo söyleyebilir misiniz

çünkü ben istanbulda yaşamıyorum ve çok sık gidilmiyosa randevuyla dediğiniz yere gitmek istiyorum

kızlar benim de yüzümde vücudumda hep tüyler belirginleşmeye başladı çok moralim bozuluyo

lazer yüzde göbekte filan çok işe yaramıyo diye duydum
iğneli epilasyon yaptırıcam ama ne kadar sürede tamamen bitiyo ve ne sıklıkta gidiliyo söyleyebilir misiniz

çünkü ben istanbulda yaşamıyorum ve çok sık gidilmiyosa randevuyla dediğiniz yere gitmek istiyorum

Benim gittiğim yere Erzurumdan bile gelen var. O nedenle nerede olduğunuzun çok problem olacağını sanmıyorum. Randevuları sizin uygunluğunuza göre düzenleyebilirsiniz.

Ben Aralık ayında başladım şu anda 4. seansıma gideceğim. Favori bölgemde %90, çenemde %80 ve gıdı bölgemde %70 azalma var. Dolayısıyla gidiş sıklığın ve bölgelerdeki tüylerin bitiş durumu biraz değişken.

Benim de moralim çok bozuluyordu seni çok iyi anlıyorum. Kışın güneş vs yokken bir şekilde idare ediyorsun ama yazın insanlara yakınlaşmaktan bile çekiniyordum. Şimdi çok daha iyi hissediyorum.

Uzun zamandır yazamadım kızlar özür dilerim :( dharmamed e başladım nihayet bugün 4. seansıma gideceğim şimdilik sadece bıyık ve çeneye gidiyorum minik minik kaul oluyor ama 3 gün sonra hepsi düşmüş oluyor ancak iltihaplı sivilce çıkıyor malesef :( bol bol kremliyorum yağlı o yüzden olabilir sanırım şimdilik iyi bakalım azalmı var mı derseniz geçen cuma gitmiştim 8 gün oldu yani alınanlar daha çıkmadı ama daha önce alınanlar çıktı çukur yeri çok acıyor resmen gözümden yaş geliyor ama dayanıcam kılsız günler :):):):)

Uzun zamandır yazamadım kızlar özür dilerim :( dharmamed e başladım nihayet bugün 4. seansıma gideceğim şimdilik sadece bıyık ve çeneye gidiyorum minik minik kaul oluyor ama 3 gün sonra hepsi düşmüş oluyor ancak iltihaplı sivilce çıkıyor malesef :( bol bol kremliyorum yağlı o yüzden olabilir sanırım şimdilik iyi bakalım azalmı var mı derseniz geçen cuma gitmiştim 8 gün oldu yani alınanlar daha çıkmadı ama daha önce alınanlar çıktı çukur yeri çok acıyor resmen gözümden yaş geliyor ama dayanıcam kılsız günler :):):):)

Hayırlı olsun .. Ben de senin kadar heyecanlıydım kıllarımdan kurtulma konusunda. Sivilcelerden bahsetmişsin. Onlar için önerim U-talk adında bir pudra var. Şiddetle tavsiye ediyorum. Sivilceleri kurutuyor ve çıkmalarına da engel oluyor. Ben seanslardan sonra birkaç gün kullanıyorum pek faydasını gördüm :) Denemek istersen....

Acı için de tavsiyem var :) Emla krem.. Ben gıdığımın olduğu yerlere yaptırıyorum ve çok acıyor. Bu nedenle bu gibi hassas bölgelere uyguluyorum. O da tavsiye :)

Kılsız tüysüz günler dilerim ;)

sanırım gittiğim yeri değiştiriyorum en son gittiğimde makineyi değiştirmişler gözünden yaş gelen ben neredeyse uyudum o derece acımadı... ancak para konusunda beni sinirlendirdiler bende zeynep polat a devam etmeye karar verdim bakalım inşallah pişman olmam acaba tek atış mı çalışıyor nasıl hiç bir bilgim yok herkez çok beğeniyor bakalım....

sanırım gittiğim yeri değiştiriyorum en son gittiğimde makineyi değiştirmişler gözünden yaş gelen ben neredeyse uyudum o derece acımadı... ancak para konusunda beni sinirlendirdiler bende zeynep polat a devam etmeye karar verdim bakalım inşallah pişman olmam acaba tek atış mı çalışıyor nasıl hiç bir bilgim yok herkez çok beğeniyor bakalım....

gittiysen zeynep hanim'a, tecrübelerini yazabilir misin sakincasi yoksa senin icin ???? (=

gittiysen zeynep hanim'a, tecrübelerini yazabilir misin sakincasi yoksa senin icin ???? (=

Malesef gidemedim :( çünkü en son gittiğim yerden dolayı bıyık bölgemde iz kalmaya başladı 2 tane cildiyeci gezdim şükür iz gitti gerçi ben hala görüyorum başkaları görmüyor benim için iğneli epilasyon meselesi burada kapanmış oldu 2-3 tüyden kurtulayım derken cildim bozuldu çok pişmanım :(

Malesef gidemedim :( çünkü en son gittiğim yerden dolayı bıyık bölgemde iz kalmaya başladı 2 tane cildiyeci gezdim şükür iz gitti gerçi ben hala görüyorum başkaları görmüyor benim için iğneli epilasyon meselesi burada kapanmış oldu 2-3 tüyden kurtulayım derken cildim bozuldu çok pişmanım :(

hadi ya :/ cok üzüldüm cidden :(. en korkulu rüya heralde iz kalma tehlikesi. cok cok gecmis olsun !

Ben çenemdeki kıllar için lazere gittim, hiçbir şikayetim yok. Bitti kabusum. Son seansıma girceğim eylül ayında :10:
Cildimde kızarıklık dahi yapmadı :6:

Canım benim çenemde falan vardı cok dikkatli bakınca görülecek şekilde ince tüyler ve ben malesef biliçsizce sir agda bantları ile aldım ve sivilce oldu agda deyen ksımlarım.bende artık napacagımı şaşırmıştım.bıyıklarda aynı şekilde.şimdi ise ip ile almayı öğrendim.iple alıyorum cok gec cıkıyo.eger çenemde falan varsa tüyler ufak tefek onlarıda sarartıyorum acil durumlarda.ve huzura erdim diyebilirim.elimde alıştı ipe iyce,şimdi çok basit geliyor,sivilcede yok ohh miss :) darısı başına canım:12:

iğneli epilasyona gittim,çok az faydası olmadı,bioder kullandım 6 ay ama bi faydasını göremedim,sonra normal lazer yaptırdım 2 yıl rahattım ama bu yıl yeniden ara ara çıkmaya başladılar...kesin çözümü bulamadım yani.

O ise yariyormu ya benimde yüzümde çok var tüy siyah siyah gideriyormu görünüyormu onu sürünce

Back