• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki Tüyler

Romantik

-4
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
661
82
323
Merhabalar arkadaşlar,
yüzümde favori dediğimiz yerde başlayıp yanağıma doğru süzülen bir tüy katmanı var ve bu beni çok rahatsız ediyor. Dolunay epilasyonuna göre yüzümü aldırmayı düşünüyordum ama korkuyorum. Sarartsam da içim rahat etmiyor ve epilasyon konusunda da koltul altı bölgesinde hezimete uğradığım için yüzüme dokundurmak istemiyorum; ama bu şekilde de hiç rahat edemiyorum. Biri yüzüme bakınca o bölgeye baktığını düşünüyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Ben sarartıyorum.
Doğru sarartıcı kullandığında hiç belli olmuyor.
Gayet rahat ediyorum.

Sally hansen çok iyidir bu konuda.
Ama ben oriel kullanıyorum :1:

Lazer diğer alternatif, ama tüyleri görmesi çok zor oluyor, dolayısıyla o süreç sıkıntı yaratıyor.
En iyisi sarartmak.

Ben sarartıyorum.
Doğru sarartıcı kullandığında hiç belli olmuyor.
Gayet rahat ediyorum.

Sally hansen çok iyidir bu konuda.
Ama ben oriel kullanıyorum :1:

Lazer diğer alternatif, ama tüyleri görmesi çok zor oluyor, dolayısıyla o süreç sıkıntı yaratıyor.
En iyisi sarartmak.

çook teşekkür ederim. :):54:

İyi bir uzman bulursanız iğneli epilasyonla sonsuza kadar kurtulabilirsiniz. Ama uzman seçimi çok önemli iz kalmaması için.

Tüy sarartıcılar kıl köklerini besleyip daha kalınlaştırır diye ben kullanmaya cesaret edemiyorum .
İyi bir marka lazım yoksa daha berbat olur .s

ağda, ip, özellikle de cımbız işine hiç girişme derim sonuç felaket olabilir. sarartıcı bir ara ben de kullanıyordum ama pcos'lu olduğum için çok bi işe yaramadı. lazer de yüzde iyi sonuç vermiyor, en iyisi iğneli epilasyon gibi görünüyor. ben de düşünüyorum yüz için şu aralar.

valla canım,ağda ,ip,sarartıcı nereye kadar
sonunda yaşlanıcaz, o zamn kim alıcak bu kılları
kesinlikle lazere bulaşma:20:
iğneli epilasyon tek çözüm,ama iyi uzman şart
keşke kışın başlasaydın,şimdi yaz geldi,korumak çok zor

bence sen iyce araştır kasım ayında başla,geç kalmadan
:10:

Back