Yüzümdeki tüyler

aslında bu tüy meseleleri çok ince detaylara sahip çok iyi anlıyorum seni benimde favori bölgemde ki tüyleri lazere gidicem bir türlü fırsat bulamıyorum gibi bişi dediğin gibi öncelikle tüyleri baya bir almamak lazım falan bir de yaz aylarında epilasyon yapılmıyor vs doktor bana öyle dedi çünkü
neyse velhasıl işte ağda,cımbız ve tüy sarartıcı ile kesinlikle alamazsın epilasyona başlamadan önce uzaması lazım hepsinin çünkü yapabilicceğin şey ya traş ya da makasla kısaltmak ee yüz bölgesine de traş yapamıcağın için makasla kes en iyisi sen ya da randevunu erkek arkadaşının doğum gününden sonra ki zamana aldır
valla bu tüylerden ALLAH kurtarsın bizi ya bütün kadınlarında artık sorunu bu yüz tüyleri

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlar için iğneli epilasyonu herkes methediyor ama oda yüzde leke bırakıyormuş yara yapıyormuş öyle duymuştum ben
bi arkadaşta nerede ne kadara yaptırdığımı sormuş ; Gaziantepte özel bir hastanede başlayacağım canım
nd yag ile yapacaklarını söylediler 30 ila 100 tl arasında değişiyormuş benimki ortalama 80 tl ile başlayacak

ayrıca bazıları dert tasa olarak görmeyebilir kıl tüy meselelerini ama benim için ciddi bir sorun ...

canim kökten alman yasak lazerde,
tras olman gerektigini söylemedilermi??? normalde söylerler... ki zaten her seans sonrasinda ara ara tras olman gerekicektir...

benim 4 senedir yuzumde erkek gibi tuylenme oldu lazere gidiyorum simdi ilk seansa vallahi inanamadim ama % 60 gitti...hic umudum yoktu valla sende dene istersen..

Canım, iyi bir uzman bulursa leke yara diye bir şey yok iğnelide. Haberin olsun.

canım bende bütün vücuduma lazer yaptırdım yaptırdıktan sonraki rahatlığın mükemmel ötesi:)) bence sen yine kökten al,randevunu da bir ay sonrasına ertele.kökten almadığın tüy yüzde çok kötü görünecektir.erkek arkadaşında da 1 günden fazla kalacaksan hoş olmayabilir.

şimdi ''eşimi aldatıyorum'' adlı bi başlık açsam altta 100e yakın üye dolar herkes yorum üzerine yorum yağdırır ama gerçekten fikire ihtiyac duyulduğundada kimse bişeyler yazmadan çıkar

Her gün yüz tane konu acıyorsunuz insanlar da ellerinden geldiğince size yardımcı oluyor; daha ne istiyorsunuz anlamadım ki? Niye kendi basit konularınızı başkalarının acılarıyla ya da ahlaksızlıklarıyla kıyasa girdiniz?

Günaydın

bende yüzüme lazer uygulaması yaptıracağım ama doktor bana ekim ayından sonra yapalım dedi çünkü yaz aylarında lazeri önermiyorlar lekelenme olmasın diye biliyorum

bence ekim ayından sonra başla derim

ben bı yol gosteremıcem ama bende favorılerımı aldırıyorum sır agdayla
cene ve yuzumde yok
favorılerım tüp bebek tedavısınde cıktı hormonlardan dedım
sımdı aldırmadan duramıyorum cunku cok kotu oluyor
epilasyon bıtırırmı acaba ben yuz ıcın pek cesaret edemıyorumda..
gercı aldırıncada cok cabuk cıkıyor

sanane ! istersem günde 1000 konu açarım seni ne ilgilendiriyor sana mı dert oldu
evet sağolsun herkes yardımcı oldu sen ise arada parazit oldun sadece !
konum sana göre basit olabilir benim ama için önemli ve büyük bir sorun !
sen kim oluyorsunda benim konumu basit kategorisine koyuyorsun ya !
insanın asabını bozmasanız oluyo ya nefret ediyorum buradaki çok bilmiş tiplerden

Son düzenleme:
kızlar herkese tekrar çok teşekkür ederim şimdilik yine sir ağda yaptıracağım ve 1 ay sonra seanaslara başlayacağım son kararım bu
sizlerin önerisi üzerine iğneli epilasyon konusunuda iyice araştırıp doktorumla konuşacağım
yardımcı olduğunuz için çok sağolun öpüyorum sizleri

canım sen yine iğneli epilasyonu araştır ama ben iğneli epilasyonu da lazeri de denedim.. iğneli çok fazla canımı acıttı ve hiç memnun kalmadım son olarak lazer epilasyonu denedim ve cidden fark yarattı.. ben sana tereddütsüz alexandrite lazer epilasyonu öneririm ancak oradaki görevlilerin dediklerine cidden uymalısın. Kökten almamalı (sir-cımbız vs.), sarartma yapmamalısın çünkü lazer koyu tüyler üzerinde çok daha etkili ancak makasla kısaltma işlemi yapabilirsin onun bi sakıncası yok ben çok zor durumda kalacağım zaman makasla kısaltıyordum ancak jilet tüylerini daha çok çoğaltıcaktır sakın başına böyle bi belayı sarma derim ben

canım ya çok teşekkürler bunu bilmem çok iyi olduu

insanlara ne kadarda basit geliyo işte çekmeyen bilemiyor canım sen takma bu gibi şeylere. illa bi topiğe girip olumsuz bir şey söyleyecekler ya neden çünkü onların başında yok bir dert çünkü onlar çok mutlu insanların üzüntüleriyle uğraşsınlar aman cvp yazmaya değmezde yazmış bulundum artık
bu arada ben de uzatıyorum ama bugün bi arkadaşımla buluşmak zorunda kaldım ev birAz temizledim. of böylede gezilmEzki ne olacak bu halimiz.bana doktor ekim ayıda demedi bronzum ve bronzkende yapılıyormuş ayrıca alxndr yüzde değil vücuda oluyormuş aman her kafadan Bir ses kime niye inAnıcam ki

haklısın canım herkesin gözündeki ''dert'' kavramı bir olmuyor ama bunu her insan anlayamıyor malesef
benimde aklım karıştı iyice kimi iğneli kimi alexandrite falan diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…