- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
canim kökten alman yasak lazerde,
tras olman gerektigini söylemedilermi??? normalde söylerler... ki zaten her seans sonrasinda ara ara tras olman gerekicektir...
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlar için iğneli epilasyonu herkes methediyor ama oda yüzde leke bırakıyormuş yara yapıyormuş öyle duymuştum ben
bi arkadaşta nerede ne kadara yaptırdığımı sormuş ; Gaziantepte özel bir hastanede başlayacağım canım
nd yag ile yapacaklarını söylediler 30 ila 100 tl arasında değişiyormuş benimki ortalama 80 tl ile başlayacak
ayrıca bazıları dert tasa olarak görmeyebilir kıl tüy meselelerini ama benim için ciddi bir sorun ...
Herkese iyi akşamlar , yüzümün çene üstü altı ve favorilerimde sert tüyleriyle başım dertteydi her zaman sir ağda ile aldırıyordum dün lazer epilasyon için randevu almaya gittim 1 ay boyunca almamamı ve 1 ayın sonunda seanslara başlanacağını söylediler ben en son 2 hafta önce aldırmıştım yüzümü yani 2 hafta daha beklemem gerekiyor.
7 eylül erkek arkadaşımın doğum günü ve büyük ihtimalle onun yanına gitmeyi planlıyorum.
yüzümdeki tüylerle nasıl yapacağım ben bunu
tüy sarartıcı maske uygulasam çok sert kıllar var onlar mutlaka belli olur çok bariz bi şekildebu konuda çok hassasımdır ben
başka bir yöntem yok gibi görünüyor çok çaresiz kaldım belki sizlerin sunacağı başka yöntemler vardır şu kılları kamufle etmek için
şimdi ''eşimi aldatıyorum'' adlı bi başlık açsam altta 100e yakın üye dolar herkes yorum üzerine yorum yağdırır ama gerçekten fikire ihtiyac duyulduğundada kimse bişeyler yazmadan çıkar
Herkese iyi akşamlar , yüzümün çene üstü altı ve favorilerimde sert tüyleriyle başım dertteydi her zaman sir ağda ile aldırıyordum dün lazer epilasyon için randevu almaya gittim 1 ay boyunca almamamı ve 1 ayın sonunda seanslara başlanacağını söylediler ben en son 2 hafta önce aldırmıştım yüzümü yani 2 hafta daha beklemem gerekiyor.
7 eylül erkek arkadaşımın doğum günü ve büyük ihtimalle onun yanına gitmeyi planlıyorum.
yüzümdeki tüylerle nasıl yapacağım ben bunu
tüy sarartıcı maske uygulasam çok sert kıllar var onlar mutlaka belli olur çok bariz bi şekildebu konuda çok hassasımdır ben
başka bir yöntem yok gibi görünüyor çok çaresiz kaldım belki sizlerin sunacağı başka yöntemler vardır şu kılları kamufle etmek için
Her gün yüz tane konu acıyorsunuz insanlar da ellerinden geldiğince size yardımcı oluyor; daha ne istiyorsunuz anlamadım ki? Niye kendi basit konularınızı başkalarının acılarıyla ya da ahlaksızlıklarıyla kıyasa girdiniz?
canım sen yine iğneli epilasyonu araştır ama ben iğneli epilasyonu da lazeri de denedim.. iğneli çok fazla canımı acıttı ve hiç memnun kalmadım son olarak lazer epilasyonu denedim ve cidden fark yarattı.. ben sana tereddütsüz alexandrite lazer epilasyonu öneririm ancak oradaki görevlilerin dediklerine cidden uymalısın. Kökten almamalı (sir-cımbız vs.), sarartma yapmamalısın çünkü lazer koyu tüyler üzerinde çok daha etkili ancak makasla kısaltma işlemi yapabilirsin onun bi sakıncası yok ben çok zor durumda kalacağım zaman makasla kısaltıyordum ancak jilet tüylerini daha çok çoğaltıcaktır sakın başına böyle bi belayı sarma derim ben
insanlara ne kadarda basit geliyo işte çekmeyen bilemiyor canım sen takma bu gibi şeylere. illa bi topiğe girip olumsuz bir şey söyleyecekler ya neden çünkü onların başında yok bir dert çünkü onlar çok mutlu insanların üzüntüleriyle uğraşsınlar aman cvp yazmaya değmezde yazmış bulundum artık
bu arada ben de uzatıyorum ama bugün bi arkadaşımla buluşmak zorunda kaldım ev birAz temizledim. of böylede gezilmEzki ne olacak bu halimiz.bana doktor ekim ayıda demedi bronzum ve bronzkende yapılıyormuş ayrıca alxndr yüzde değil vücuda oluyormuş aman her kafadan Bir ses kime niye inAnıcam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?