• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki tüyler

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
Herkese iyi akşamlar , yüzümün çene üstü altı ve favorilerimde sert tüyleriyle başım dertteydi her zaman sir ağda ile aldırıyordum dün lazer epilasyon için randevu almaya gittim 1 ay boyunca almamamı ve 1 ayın sonunda seanslara başlanacağını söylediler ben en son 2 hafta önce aldırmıştım yüzümü yani 2 hafta daha beklemem gerekiyor.
7 eylül erkek arkadaşımın doğum günü ve büyük ihtimalle onun yanına gitmeyi planlıyorum.
yüzümdeki tüylerle nasıl yapacağım ben bunu:50:
tüy sarartıcı maske uygulasam çok sert kıllar var onlar mutlaka belli olur çok bariz bi şekilde :5: bu konuda çok hassasımdır ben
başka bir yöntem yok gibi görünüyor çok çaresiz kaldım belki sizlerin sunacağı başka yöntemler vardır şu kılları kamufle etmek için:43:

Son düzenleme:
şimdi ''eşimi aldatıyorum'' adlı bi başlık açsam altta 100e yakın üye dolar herkes yorum üzerine yorum yağdırır ama gerçekten fikire ihtiyac duyulduğundada kimse bişeyler yazmadan çıkar :19:

Yukarda arkadaşın da dediği gibi,sanırım doktorun kastettiği sir ağda vb benzeri tüyleri kökten alan herhangi bir uygulamayı yapmaman gerektiği.Ama evet,tüylerini kısaltabilirsin.Jilet olabilir mesela.Ama yine de doktoruna danış elbet.He bu arada çenenin ya da boynunu çok dikkat çekmeyeceği bir kıyafet seçimi ve iyi yapılmış hoş bir makyaj da o gece için kurtarıcı olabilir:)Dikkatleri başka yöne çekebilirsin.

ahh canım benim keşke bilsemde yardımcı olsam ama doktorun 1 ay demiş yani 4 hafta rica etsen 3 haftada yeniden seans olsan ve o zaman dogum günündede için rahat eder

canım bence yine siradayla aldır ve sevgilinin yanından döndükten sonra başla tedavine böylesi en mantıklısı

Yukarda arkadaşın da dediği gibi,sanırım doktorun kastettiği sir ağda vb benzeri tüyleri kökten alan herhangi bir uygulamayı yapmaman gerektiği.Ama evet,tüylerini kısaltabilirsin.Jilet olabilir mesela.Ama yine de doktoruna danış elbet.He bu arada çenenin ya da boynunu çok dikkat çekmeyeceği bir kıyafet seçimi ve iyi yapılmış hoş bir makyaj da o gece için kurtarıcı olabilir:)Dikkatleri başka yöne çekebilirsin.

sağol canım dediğin gibi önce bi danışayım doktora bakalım ne diyecek ona göre bi karar veririm artık
bide keşke gece olsa gündüz kutlayacağım parıl parıl parlar valla rezil olurum:1:

Jilet falan sürme sakın daha da sertleşir ve çoğalır.
Döndükten sonra yaptırırsın artık.
Jiletle alman sana zarar verir yarar sağlamaz.
Arkadaşımında önce jiletle almışlardı sonra git gel bi türlü olmadı
şimdi sert sert kılları var yüzünde batıyor adama

lazer yaptirmaya baslamadan once 4-5hafta gecmesi gerekiyorki ,tuyler yuzeye ciksin.makasla kisaltabilirsin , en iyisi sevgilinin yanina gidip geldikden 4-5 hafta sonra lazere basla.

ahh canım benim keşke bilsemde yardımcı olsam ama doktorun 1 ay demiş yani 4 hafta rica etsen 3 haftada yeniden seans olsan ve o zaman dogum günündede için rahat eder

canım bence yine siradayla aldır ve sevgilinin yanından döndükten sonra başla tedavine böylesi en mantıklısı

2 dediğinde mantıklı tatlım çok teşekkür ederim

Şuanda yüzeyde çıkan tüylerin varsa 3-4 eylül gibi onlara lazer uygulat.
Sonra , döndükten sonra 3-4 hafta kadar bekleyip tekrar lazere git.
Yani 4 hafta bekleyelim demesindeki sebep, senin bu kadarcık tüye para vermemen.
Bir de yüz için lazeri asla önermiyorum ben canım ya, kesinlikle iğneli epilasyon diyorum...

canım ben de neredeyse 2 sene lazer epilasyona gittim, vücut bölgesinde memnun olmama rağmen yüzde istediğim sonucu alamadm... sana tavsiyem kalın tüylere yaptır ama ince tüylerin olduğu kısma sakın dokundurtma kalınlaşıyor.. ya da hiç lazere bulaşmayıp direkt iğneli epilasyona git.. bende favori kısmı ve çenemdeki kalın kıllar gitti ama ince ince birsürü çıktı ve yanaklarıma yayıldı kıllar lazerde :((
ha bu arada kılları kesmenin tıraş etmenin bir sakıncası yok bu sürede.. sadece kökünden almaman gerekiyor..

kımılerıne sacma gelebılır canım ama bende yuzumdekı tuylerden sıkayetcıyım ve cakmakla yakıyorum kokten alıpta ıyıce sertlesmesın dıye belkı oyle bısey olur

ay canm ya seni anlıyorum tedavini 2 hafta daha uzat bencede. bir de konu dışına çıkcam ama hangi şehrde ve seansını ne kadara yaptırıorsun. bende başlıcam ama bana uzat gel demedi hemen almayı teklif etti halbuki çıkmayanlar vardı onlar içinde 15 gün sonra gidiliyormuş ondan ücret almıyolarmış sonrasında yine 1 ay sonra... bir de yüze lazer yapılınca bir süre sonra yine çıkarıyormuş bu yüzden amerikada mı ne yasaklanmış bir üyemiz msj atmıştı epilasyona git dedi ama onuda hiç sevmiyorum acıyo yara olyuo off

Son düzenleme:
Back