- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Herkese iyi akşamlar , yüzümün çene üstü altı ve favorilerimde sert tüyleriyle başım dertteydi her zaman sir ağda ile aldırıyordum dün lazer epilasyon için randevu almaya gittim 1 ay boyunca almamamı ve 1 ayın sonunda seanslara başlanacağını söylediler ben en son 2 hafta önce aldırmıştım yüzümü yani 2 hafta daha beklemem gerekiyor.
7 eylül erkek arkadaşımın doğum günü ve büyük ihtimalle onun yanına gitmeyi planlıyorum.
yüzümdeki tüylerle nasıl yapacağım ben bunu
tüy sarartıcı maske uygulasam çok sert kıllar var onlar mutlaka belli olur çok bariz bi şekilde bu konuda çok hassasımdır ben
başka bir yöntem yok gibi görünüyor çok çaresiz kaldım belki sizlerin sunacağı başka yöntemler vardır şu kılları kamufle etmek için
7 eylül erkek arkadaşımın doğum günü ve büyük ihtimalle onun yanına gitmeyi planlıyorum.
yüzümdeki tüylerle nasıl yapacağım ben bunu
tüy sarartıcı maske uygulasam çok sert kıllar var onlar mutlaka belli olur çok bariz bi şekilde bu konuda çok hassasımdır ben
başka bir yöntem yok gibi görünüyor çok çaresiz kaldım belki sizlerin sunacağı başka yöntemler vardır şu kılları kamufle etmek için
Son düzenleme: