hey dostum sakın iple cımbızlaaa veya agatma bu gibi seylerle bas edemessin daha beter cıkarlar bu sefer temel reisteki kaba sakal gibi olursun !!! iğneli lazere git canını acıtıyo ama en kestirme böyle care bulursun dakkası 1 tl oyle pahalıda değil artık bu lazerler . kökünü kurutmadığın sürece daha beter azarlar söyleyim cımbızla hele sakın takılma benden tavsiye gecmiş olsun
İnce ama çoklarsa cımbızla alamazsın ki zaten. İple ya da ağdayla aldırman gerekir diye düşünüyorum. Türkiyede yapan kuaförler var diye biliyorum ben hiç yaptırmadım ama Almanyadada vardır yüze epilasyon yapanlar bence tek tek cımbızla uğraşma, cımbız tüyleri azaltır diye birşey yok çünkü.Zaten koyu tende ince ve belirgin olmayan tüylere lazer yaptırman zor olur şuan mevsimi değil, yüzünü güneşten koruma şansın yok. Çok rahatsız oluyorsan iple aldırmaya başla, daha sonrası için para biriktirir seni çok rahatsız edecek duruma gelirse tüyler artıp kalınlaşarak lazer yaptırırsın.
bu aralar hic durumum yok zaten parayi baska seyler icin biriktirmem lazim ona ayiracak param yok malesefiple aldikca zamanla azaliyor diye duydum dogru mu acaba?
ben de yüzümdeki tuylerden yana sıkıntlym.. bu yuzden sir le yüzümü kuafrde aldrmaya basladm ama kökleri daha belirgin olmaya basladı sankilazer düsnyrum ama yüz oldugu içinde korkuyrm biraz sorun olurmu diye ..
Almanyada bir seans 20-30dan basliyor bildigim kadariyla, giden arkadaslarimdan biliyorum yani :S:S
Çok esmerim demişsin ama tüylerini ağartmaktan bahsediyorsun, e zaman da sarı sarı parlayıp daha da belli olmazlar mı canım ya?:44:
Almanyada bir seans 20-30dan basliyor bildigim kadariyla, giden arkadaslarimdan biliyorum yani :S:S
Hiçbir fikrim yok canım malesef, ama bıyık bölgesine ağdada, ipte cımbızda denedim hiçbirinin arttırdığı ya da azalttığı yok bence tüyleri, yine 1 ay içinde çıkmaya başlıyorlar sadece ağda daha acısız ve hızlı diğerlerine göre.
canim bende yurt disindaymda 20-30 eurodan basliyorsa iyimis..
benim arkadaslarim bir türk bayandan yaptirdilar onlarinkide 30 euroydu kadin her ay makinayla birinin evine gidip yapiyordu ama hicbirsey olmadi...
bende cilt doktorunun yerine gittim benimki seansi 80 euroydu ayrica mesela atiyorum yüzun fiyati farkli,boyunun fiyati kolun hepsininki farkli
ben memun kalmadim o ayri benimkiler sariydi sarilar simdi siyah oldu...
baska bir dr.un yeri vardi oda 100 euro demisti,sonra o adama güvenememistim..digerine gittim ama isime gelmedi..birde burda yazinda yapiliyor ben konusmusutm
türkiyede yazin olmuyor diye,oda türkiye cok sicak günes etkili burada öyle degil dedi koruyucu sürdügün sürece birsey olmaz dedi her seasnta 50 faktörlük kremde verioydu
o acidan birsey olmadi yanma filan ama isimede yaramadi
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
Buraya bakmanı öneririm.
Bacaklarımdaki tüyler yok denecek kadaar azaldı.
anam 790 sayfa naptin yaaaa
Hepsine değil şekerim.
İlk sayfa yeterli.
Her ay güncelliyor Aycangül.
iyide ben almanyada yasiyorum nasil olcak? :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?