• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzümdeki tüyler...

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
kizlar yüzümdeki tüylerden cok asiri derecede rahatsiz oluyorum :(
cok belli olmuyor baya esmer tenli oldugum icin ama aynanin karsisina gectigimde gözüm her seferinde takiliyor ve cok rahatsiz oluyorum komplekse girip üzülüyorum :43:
dudagimin etrafindaki tüyler cok az o konuda bi sorunum yok ama elmacik kemigimde ve cene altinda ince ama cok tüylerim var.

Lazer yaptirmayi düsünüyorum ama ona da sürekli verecek param yok. 1 seansla olacak iste degil sürekli gitmek lazim ve Almanya'da ucuz bisey degil bu :26:

Netten biraz forumlari arastirdim. iple veya agdayla fln alindiginda daha kalin cikiyor diye birsey yokmus cogu kisi bunu onayladi, ama bu kisiden kisiye göre degisiyor bence. Bide boyayla tüyleri ağartmak gibi bir yöntem de var, böylece fazla belli olmuyormus ama hic denemedim daha önce.

Gecen sene sevgilimle bulustugumda bana sakasina dedi ki "senin sakallarin mi var kiz". Okadar cok utandim ki anlatamam yerin dibine giresim geldi o an.

Napmaliyim bu konuda sizce? Iple mi alayim cimbizla mi? Offf aglamak istiyorum :43::43::43:

hey dostum sakın iple cımbızlaaa veya agatma bu gibi seylerle bas edemessin daha beter cıkarlar bu sefer temel reisteki kaba sakal gibi olursun !!! iğneli lazere git canını acıtıyo ama en kestirme böyle care bulursun dakkası 1 tl oyle pahalıda değil artık bu lazerler . kökünü kurutmadığın sürece daha beter azarlar söyleyim cımbızla hele sakın takılma benden tavsiye gecmiş olsun :49:

İnce ama çoklarsa cımbızla alamazsın ki zaten. İple ya da ağdayla aldırman gerekir diye düşünüyorum. Türkiyede yapan kuaförler var diye biliyorum ben hiç yaptırmadım ama Almanyadada vardır yüze epilasyon yapanlar bence tek tek cımbızla uğraşma, cımbız tüyleri azaltır diye birşey yok çünkü.Zaten koyu tende ince ve belirgin olmayan tüylere lazer yaptırman zor olur şuan mevsimi değil, yüzünü güneşten koruma şansın yok. Çok rahatsız oluyorsan iple aldırmaya başla, daha sonrası için para biriktirir seni çok rahatsız edecek duruma gelirse tüyler artıp kalınlaşarak lazer yaptırırsın.

hey dostum sakın iple cımbızlaaa veya agatma bu gibi seylerle bas edemessin daha beter cıkarlar bu sefer temel reisteki kaba sakal gibi olursun !!! iğneli lazere git canını acıtıyo ama en kestirme böyle care bulursun dakkası 1 tl oyle pahalıda değil artık bu lazerler . kökünü kurutmadığın sürece daha beter azarlar söyleyim cımbızla hele sakın takılma benden tavsiye gecmiş olsun :49:

Almanyada bir seans 20-30€dan basliyor bildigim kadariyla, giden arkadaslarimdan biliyorum yani :S:S

İnce ama çoklarsa cımbızla alamazsın ki zaten. İple ya da ağdayla aldırman gerekir diye düşünüyorum. Türkiyede yapan kuaförler var diye biliyorum ben hiç yaptırmadım ama Almanyadada vardır yüze epilasyon yapanlar bence tek tek cımbızla uğraşma, cımbız tüyleri azaltır diye birşey yok çünkü.Zaten koyu tende ince ve belirgin olmayan tüylere lazer yaptırman zor olur şuan mevsimi değil, yüzünü güneşten koruma şansın yok. Çok rahatsız oluyorsan iple aldırmaya başla, daha sonrası için para biriktirir seni çok rahatsız edecek duruma gelirse tüyler artıp kalınlaşarak lazer yaptırırsın.

bu aralar hic durumum yok zaten parayi baska seyler icin biriktirmem lazim ona ayiracak param yok malesef :52: iple aldikca zamanla azaliyor diye duydum dogru mu acaba?

ben de yüzümdeki tuylerden yana sıkıntlym.. bu yuzden sir le yüzümü kuafrde aldrmaya basladm ama kökleri daha belirgin olmaya basladı sanki :( lazer düsnyrum ama yüz oldugu içinde korkuyrm biraz sorun olurmu diye ..

bu aralar hic durumum yok zaten parayi baska seyler icin biriktirmem lazim ona ayiracak param yok malesef :52: iple aldikca zamanla azaliyor diye duydum dogru mu acaba?

Hiçbir fikrim yok canım malesef, ama bıyık bölgesine ağdada, ipte cımbızda denedim hiçbirinin arttırdığı ya da azalttığı yok bence tüyleri, yine 1 ay içinde çıkmaya başlıyorlar sadece ağda daha acısız ve hızlı diğerlerine göre.

Çok esmerim demişsin ama tüylerini ağartmaktan bahsediyorsun, e zaman da sarı sarı parlayıp daha da belli olmazlar mı canım ya?:44:

ben de yüzümdeki tuylerden yana sıkıntlym.. bu yuzden sir le yüzümü kuafrde aldrmaya basladm ama kökleri daha belirgin olmaya basladı sanki :( lazer düsnyrum ama yüz oldugu içinde korkuyrm biraz sorun olurmu diye ..

canim tüylerin daha kalin ve sert ciktigi sadece bi dedikoduymus bi arastir istersen ben baktim da cogu kisi öyle diyo ama bende tam güvenemiyorum iste.agdayla devamli aldirirsan da zamanla azaliyormus, inceliyormus yani.

Almanyada bir seans 20-30€dan basliyor bildigim kadariyla, giden arkadaslarimdan biliyorum yani :S:S

canim bende yurt disindaymda 20-30 eurodan basliyorsa iyimis..

benim arkadaslarim bir türk bayandan yaptirdilar onlarinkide 30 euroydu kadin her ay makinayla birinin evine gidip yapiyordu ama hicbirsey olmadi...

bende cilt doktorunun yerine gittim benimki seansi 80 euroydu ayrica mesela atiyorum yüzun fiyati farkli,boyunun fiyati kolun hepsininki farkli

ben memun kalmadim o ayri benimkiler sariydi sarilar simdi siyah oldu...

baska bir dr.un yeri vardi oda 100 euro demisti,sonra o adama güvenememistim..digerine gittim ama isime gelmedi..birde burda yazinda yapiliyor ben konusmusutm

türkiyede yazin olmuyor diye,oda türkiye cok sicak günes etkili burada öyle degil dedi koruyucu sürdügün sürece birsey olmaz dedi her seasnta 50 faktörlük kremde verioydu

o acidan birsey olmadi yanma filan ama isimede yaramadi

Hiçbir fikrim yok canım malesef, ama bıyık bölgesine ağdada, ipte cımbızda denedim hiçbirinin arttırdığı ya da azalttığı yok bence tüyleri, yine 1 ay içinde çıkmaya başlıyorlar sadece ağda daha acısız ve hızlı diğerlerine göre.

biyigim fazla yok canim, sayilacak sekilde yani azicik, o yönden yirttim :52: yanaklarimda ve elmacik kemiklerimin etrafinda siyah siyah tüyler, gördükce cildiriyorum :52:

bana öle gelmedi ama inş azalr zamanla ..en iisi lazer hakknda bi arastrma yapmak galiba..sonuc nasl olur bilmyrum ama istiyorum hayatm boyunca devamlı ugrasmktan ii dr herhalde:S

canim bende yurt disindaymda 20-30 eurodan basliyorsa iyimis..

benim arkadaslarim bir türk bayandan yaptirdilar onlarinkide 30 euroydu kadin her ay makinayla birinin evine gidip yapiyordu ama hicbirsey olmadi...

bende cilt doktorunun yerine gittim benimki seansi 80 euroydu ayrica mesela atiyorum yüzun fiyati farkli,boyunun fiyati kolun hepsininki farkli

ben memun kalmadim o ayri benimkiler sariydi sarilar simdi siyah oldu...

baska bir dr.un yeri vardi oda 100 euro demisti,sonra o adama güvenememistim..digerine gittim ama isime gelmedi..birde burda yazinda yapiliyor ben konusmusutm

türkiyede yazin olmuyor diye,oda türkiye cok sicak günes etkili burada öyle degil dedi koruyucu sürdügün sürece birsey olmaz dedi her seasnta 50 faktörlük kremde verioydu

o acidan birsey olmadi yanma filan ama isimede yaramadi

evet canim bende lazer'e tam güvenmiyorum kalici bir etki saglamiyor cünkü biliyorum, belki 1 belki 2 ay cikmiyor tüyler ama sonra yine cikmaya basliyor, ömür boyu sürmüyor etkisi. benim de arkadasim gidiyordu düzenli olarak uzun bir süre cikmamisti ama birakti ve yine cikiyor hepsi eskisi gibi :S para tuzagindan baska birsey degil bence. 20-30 € luk dedigim evde özel seans veren bayanlar. bir uzman'a gitmek istesem en az 80€ isteyecektir :52: olsa dükkan senin dicem o kisiye :52:

Back