• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzümdeki tüyler :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi eccem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eccem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
104
0
46
İstanbul
arkdşlar yüzmdeki sarı tüyler sanki uzamaya başlıyo gibi.ilk defa böle bişy geldi başıma aynaya baktğmda sarı tüylern boyu uzamş sanki roaccutane tedavsi göryrm fakt tedavden bi ay öncede bu sorunum vardı.çevremdkler yüzünü çok inceliysn öncedn gözne batmynlar şimdi batıyo diyolr ama blmyrm .bni çok mutsuz ediyo bu bide ilaçtn dolayı yüzüm kızark ondn sarı tüyler daha belrgn duruyo olablrmi yada yüzeysel..sizinde fikrinizi almk istedm daha önce böle bişy yaşayn varmı?

valla cnm yardım etmeyi isterim ama benm pek bilgim yok. ilaçların etkisi olabilirmi acaba..:26::26:

ama ilçlara başlamdn öncede vardı o zmn dikkatmi çkmişti yada takntımı yapıyorum bilemdm morali:2:m çok bozuk :( aynaya baktğmda direk onları görüyorum valla

ilaca başlamadan öncede varsa klasik yöntemler deniceksin.bende roaccutane den sonra başladı ağda yapamıyorum ama doktorum roac.tan sonra düzelr dedi.sende tedavn bittikten sonra ağda,epilasyon bişeyler yaparsın

roaccutane'ın yan etkilerinde tüylenme var canım malesef :( ondan olmuştur, bilmiyorum ilacı bırakınca geçer mi

Back