• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki tüyler/Tüy azaltıcı kremler??

Periannem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
451
888
303
Herkese merhaba

Benim yüzümde o kadar çok yoğunlukta kıllanma varki artık yüzüme bakmak istemiyorum.Lazer epilasyonu ve iğneli epilasyonu arastirdim,hatta yapan kliniğe de sordum pek bir sonuc alinamadigini soylediler.Ben de çözümü ağdada buldum.Bu zamana dek 2 defa yuzumdeki tuylere agda yaptirdim ama tabiki tekrar tekrar çikiyorlar.

Sorum acaba ağdadan sonra sürulen tuy azaltici kremler veya limon suyu işe yariyor mu?Aranizda deneyeneniz var mi?Lütfen cevap yazin noluur.:110::KK42:

Neyse ben yazayım belki görürsün
Ben yüzüm için lazere gitmek istemediğim için ersağın losyonunu kullandım ve 2 ay oldu elmacık kemiklerimde ve alnımdaki tüyler azaldı normalde bu losyon 3 ayda etki etmeye başlar ve tekrardan alcam

Neyse ben yazayım belki görürsün
Ben yüzüm için lazere gitmek istemediğim için ersağın losyonunu kullandım ve 2 ay oldu elmacık kemiklerimde ve alnımdaki tüyler azaldı normalde bu losyon 3 ayda etki etmeye başlar ve tekrardan alcam

Ben de buz lazere başladım zaten.İğneli ve alexte artma veya leke kalma ihtimali varmiş ben de oyüzden buz lazere başladım.Ve çok çok memnun kaldim.Zeten tamamen biteceğini düşünmüyorum ama incelsin ve geç çıksın diye gitmiştim.Seansı da 30 liraydı.İlk seanstan sonra 15.günümdeyim normalde ağda yapmam gerekirdi ama şu an hiç rahatsız etmiyor beni.
Teşekkür ederim ama tavsiyen için.:KK200:

Back