Yüzümdeki tüyler için yardım lütfennnn

narcisus85

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
31
1
298
39
İstanbul
meraba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum. benimde yüzümdeki tüylerle ilgili sorunum var mirmirmirmir
2-3 ay önce saçlarımda yoğun bir dökülme olduğu için doktor kontrolünde rogaine isimli bir ilaca başladım . şimdi çok şükür saçlarımda ki dökülme durdu ancak bu ilaç yüzümde tüylenme yaptı doktor bunun doğal olduğunu ilacı biraktıktan bikaç ay sonra döküldüğünü söyledi ilaci 5-6 ay daha kullanmam lasım ve yüzümdeki bu tüyler beni çok rahatsız edicek duruma geldi senağlama
bu yüzden geçici bi çözüm arıyorum ve sir ağda yapmaktan korkuyorum daha kalın yapar ve sürekli almak zorunda kalırım die, lazer içinde gittiğim merkezler ten rengim esmer ve tüylerim ayva tüyü olduğu için lazerin ve iğneli epilasyonun olmayacağını söyledi bende sarartmayı düşündüm ancak bütün sayfaları ouduktan sonra çok karasız kaldım :1no2: lütfen yardımcı olun sizce ne yapmalıyımm geçici bi çözüm arıyorum 20 gün sonra erkek arkadaşım askerden gelicek ve acil bir çözüm arıyorum yaa senağlama

canim simdi doktor ilaci birakinca dökülür demis ama sen bu tüyleri alirsan o tüyler hep seninle kalir...sir agda mesela bende sivilce yapiyor bende iple aliyorum canim
bence sen bi doktoruna eger bunlar dökülecekse kendi hic elleme yoksa hep ugrasmak zorunda kalirsin...erkek ardasinada durumu anlatabilirsin canim gecici bi durumsa ama sir agda sivilce yapiyor o yüzden onu tavsiye etmem

reyyan saol canım
doktora birkaç kez sordum kesin dökülür diyo zatende işte bende arkadaşımın askeden gelmesinden dolaı rahatsız oldum ona anlattım sakın bişey yapma sonra uğraşıp durursun benim için hiç önemi yok dedi ama işte ben huysuzluk yapıyorum nese artık desene bi yolu yok böle tüylü tüylü 5-6 ay daha dolaşıcağım:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım ama sakın tüylere dokunma. sabret biraz. yoksa bir ömür uğraşmak zorunda kalırsın..

saol canım madem öyle dolşırım artık bi süre daha tüylü tüylü bir ömür uğraşmaktansa 5-6 ay gibi bi süre böl dolanmak dah iyi sanırımmirmirmirmir
hepimize bol kılsız, tüysüz günler

canım tüy sarartıcı kullan ben onu kullanıyorum, bi kötü tarafı var güneşte tüylerim sarı olduğu için parlıyor , ben de rahatsızım bu durumdan yaşım biraz daha büyüsün lazerle aldırıcam inş :) herkese tüysüz günler :):)

lütfen banada yardım edin bu ilacı bende kullanıyorum 2 ay oldu yüzümde tüylenme var ve çok korkuyorum ne olacağını bilmiyorum doktora gitmekden bile korkuyorum ilacı kullanmak istiyorum ama neden yüzüme çıkdığını anlayamıyorum lütfen kullananlar bana yardım etsin

canım en iyisi doktora gitmen..nedne korkuyorsun gitmeye ki..yanlış yapıyorsun bence.

merhaba arkadaslar ben 19 yasındayım..yaklasık 2 yıldır yuzumdekı kıllarla ugrasıyorum.. sır agda yaptırmıstım kuaforde keske yaptrmasaydm... bıktım artık bu kallardan o cansız tuyler artık sımsıyah oldu 1 hafta gecmeden cıkar oldu.. suan artık almamay kara verdım.. bende saclarımı toplayamıyorum.. ama yaklasık 2 aydan berı saratıcı kullanıyorum..cokta memmunum.. markasa sally hansen ..bulucam dıye canım cıktı ama cok faydalı bı urun super yapıyor..su gercekkı esmer olan arkadaslarımızda cok bellı oluyor.. benden tavsıye kesınlıklı aldırmayın.. psıkolojık olarak bıtersenız.. yuzunu alan arkadaslarımızda almayı kessınler bencee. sarartıcı kullandıktan sonra zaten faredıyorsunuz..o sert ve sıyah olan kıllar cansız ve sarı oluyor.. okta guzel oluyorr:)yerimseniben..benden tavsıyae..herkeze bol kıllsız ve mutlu gunler..

bende bir zamanlar yüzümdeki 1 -2 tüyden kurtulayım derken kalınlaştılar ,lazere gittim ilk başta iyidi çok çıkıyor hem eskisi gibi canlı olmuyor ama yüzüme yayyıldı ya anlamadım dr a sordum olabiliyor bazen dedi ama çok fena uzayınca bayağı belli oluyor ve çoklar ne yapcam bende anlamadım

ben de yüz tüylerinden dertli biri olarak şunu söylemek istiyorum asla ve asla epilatörle yüzünüzü almayın....resmen kalınlaştırıyor....benim göz çevremdekiler bile siyahlaştı yok böyle bişey...kendnize kötülük etmekten başka bi işe yaramaz.....sir ağda da derimi koparıyo resmen onu da eledim ben...şimdi iple almaya çalışıyorum..kendim de alamıyorum king ipli epilatör almayı düşünüyorum ilgilenenlere duyurlur...normal epilatörü kol falan gibi hassas bölgelere de uygulamamak gerekiyormuşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…