- 25 Temmuz 2016
- 75
- 30
- 28
Birkaç yıl önce yüzüme ve vücuduma alexandrite lazer yaptırdım ama herkes gibi bende mağdur oldum. Yüzüm mahvoldu (çene ve boynumdaki ince tüyler kalınlaştı ve simsiyah oldu yanağımdakiler ise gri ve ince) ağda yaptırmaya başladım daha sonra karantinadayken kendim ağda yaptım daha da kötü oldu örneğin aldığım günden iki gün sonra tüyler tekrar çıkıyor doktora gittim prolaktin ve tiroit hormonum yüksekmiş bir de kist var dedi (bunlar alışık olduğum şeyler 16 yaşımdan beri kist ve hormon sorunum var) bir de yüzümdeki tüyler için cildiyeye yönlendirdi ne alaka bilemedim.. birkaç ay ilaç kullandım şu an buz lazer yaptırmayı düşünüyorum iyi olduğunu düşündüğüm bir yerle de anlaştım ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum aranızda benim gibi sürekli hormon veya kist hastalığı olup lazerden iyi sonuç alan var mı? Bir de benim hastalığımda pko mu oluyor hiçbir doktorum bununla ilgili bir şey söylemedi ama hem sürekli kist olması ve hormon bozukluğumu düşününce yeni yeni sorgulamaya başladım..