Yüzümdeki tüyler artık psikolojimi bozuyor!

brain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
8
0
36
Aydın
Merhaba kızlar!
baslıkta yalnızca yüzümdeki tüylerden bahsettim ama yüzümde,cenemde,gögüslerimdeki tüyler artık benim psikolojimi bozmaya basladı ayrıca bu tüylerin ve yüzümdeki agrılı sivilcelerin hepsi 2 ayda cıktı..
insanların yüzüne ne oldu, yüzündeki siyah tüyler ne gibi soruları gercekten psikolojimi alt üst etti
19 yasındayım ve tahmin ettiginiz gibi dıs görünüsümle en cok ilgilendigim zamanlarken.. bir de bu sivilce ve tüyler özgüvenimi tamamen azalttı. Farklı doktorlara gittim, kimisi polikistik over var dedi kimisi yok dedi..
dogum kontrol haplarının da gögüslerde büyüme yaptıgını duydum zaten gögüslerim büyük ve bu hapı icersem basıma yeni bi dert almıs olucam.
Lütfen yardımcı olun morale ihtiyacım var

doktorun kadın doğum haplarıyla tedavi etmeyi uygun gördüyse kullan,k.d.hapları göğüsleri büyütmez,hafif şişkinlik yapar ama etkileri geçicidir.
tedavi olmak için başka seçenek yok ne yazıkki,bence ihmal etmemelisin.
tüyleri azaltacak lazer yada alternatif epilasyon yöntemlerini uygulayamasanda ağda ip vb gibi bişeylerle sık sık alıp kamufle etmeye çalışabilirsin,burdaki başlıkları okursan aynı durumdaki arkadaşların nasıl çözüm yolları bulduğunu okuyabilirsin.

Son düzenleme:
canım bende bu kıl tüy muhabbetnden çok muzdarip olanlardanım.Sana tavsiyem 1 kistin için derhal tedaviye başla 2 ağda vurmadıysan çok daha iyi olur senin için lazer epilasyona koş hemen.bunun başka yolu yok.uygun fiyata yapan yerlerde var mesela komple vucudu 2000 tl e ama taksitle ödüyorsun.Ağdaya zaman ayırıp kendimi yıpratma psikolojini anlayabiliyorum.:94:

cevaplarınız icin tesekkür ediyorum.. gögüslerde gerginligin gecici olmasına sevindim, dogum kontrol hapını kullanacagım ve eger tüylenmeme bir cözüm bulamazsam lazer düsünüyorum... umarım sivilcelerim de geldikleri yere geri dönerler

canım sana söyleyeceğim tek şey sakın sakın lazere gitme!!şu an tüm dünyada etkisinin olmadığı olsa bile geçici olduğu için bi sürü yayın var ben stajyer doktorum ve araştırmaktayım aynı dertten muzdarip olduğumdan dolayı.lazer yaptırdığım 2.5 seneye lanet olsun hep bi umut bitecek diye bekledim utanmayı bi kenara bıraktım açtım heryermi
ama sonuç hüsran eski günlerime dönsem şimdi ilk zamanlara keşke ama yok.
iğneli epilasyon şu an tek yçntem ki o bile kesin değil sadece en etkilisi

tetkiklerden zaten nerde problem olduğu ortaya çıkar ona göre ilaç tedavisine başlayabilirsin
moralini bozmamaya çalış cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…