- 23 Kasım 2016
- 52
- 4
-
- Konu Sahibi mecnunun leylasi
22 hayır evli değilimYas kac? Dogum yaptiniz mi?
Siyahlı derken siyah nokta galiba .Kurtulmanın yolu cildini iyi bir ürünle temizleme ve sıklaştırma .Slm kızlar burnumun kenarında siyahlıklar ve çenemin etrafında kızarıklık var. Sanırım bunun beyaz tenli olmamda büyük bi payı var.. Şimdi size sorum bu sorunlarimdan nasıl kurtulurum?Etkili doğal yollar veyahut krem, ya da hangi marka fondöten önerirsiniz?
Süt gibiyim hiç siyah nokta derdim olmadı.
Cilt bakımınızı ve temizliğini düzenli yaparsanız siyah nokta derdiniz olmaz.
Bir elektrikli yüz temizleme aleti alın çok çeşitli markalar var. Kil maskesi cildinize uygun peeling .
Makyajınızıda yapmadığınız zamanda da bu aletle temizleyin .
Kızarıklığın neolduğunu anlamadım leke gibi mi damar mı renk eşitsizliği mi ?
renk eşitsizliği. Ayrıca cildimin bakımını eksik etmediğim halde bunlar oluyor. extra cildimde soyulmalar oluyor sürekli yüzümü suya sabuna deydirdiğimden :)Süt gibiyim hiç siyah nokta derdim olmadı.
Cilt bakımınızı ve temizliğini düzenli yaparsanız siyah nokta derdiniz olmaz.
Bir elektrikli yüz temizleme aleti alın çok çeşitli markalar var. Kil maskesi cildinize uygun peeling .
Makyajınızıda yapmadığınız zamanda da bu aletle temizleyin .
Kızarıklığın neolduğunu anlamadım leke gibi mi damar mı renk eşitsizliği mi ?
Haftada değil nerdeyse hergun bu sekilde yaptığım halde oluyor. Bundan dolayı cilte oluşan pul pul dokulmelerelde cabası..Siyahlı derken siyah nokta galiba .Kurtulmanın yolu cildini iyi bir ürünle temizleme ve sıklaştırma .
Kozmetik mağazalarında doğaya yakın birçok ürün var oralara bakabilirsin.
Bunun yanında haftada bir kez banyoda İpek keseyle hafifçe yüzünü keseleyebilirsin . ama dikkatli bir şekilde yapmalısın hafifçe dokunarak ..
Benimde cildim karma ve yanak bölgem çok hassas kızarık vichy aqualia thermal light kremini aldım numune iyi gibi yüzüme kahve telvesiyle peeling yapıyorum yeni keşfettim muhteşem temizliyo ve bebe sampuanıyla yüzümü yıkoyorum cildim daha iyi inş. Düzelmeye başlarrenk eşitsizliği. Ayrıca cildimin bakımını eksik etmediğim halde bunlar oluyor. extra cildimde soyulmalar oluyor sürekli yüzümü suya sabuna deydirdiğimden :)