• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzümdeki şişlik

gecerken_ugradim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
6
2
3
36
merhabalar,
yüzümle ilgili bir problemim var. kendimi bildim bileli sağ yanağım sol yanağıma göre daha şiş duruyo. orda bi lokma varmış gibi ...
küçükken alerji olmuşum yüzüm dudaklarım şişmiş ama yanağım düzelmemiş annemin demesine göre...
çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor ama bu günlerde buna çok taktım kafayı.
estetikle düzeltilmesi mümkün mü, çevrenizde benimle aynı sorunu yaşayan var mı ?

Belkide baska birsey var neden doktora ilk gorunmuyosun annen seni bu sebepten doktora goturmusmu peki?
Kucukken benimde bi yanagim cok sistiydi ve disimde bi sorun cikti o sisirmis

Gercekten cok dikkatli bsktigin icin sana abartili gozukuyor olmasin
Hic bir arkadasindan falan duydunmu yanagin niye sis sorulari

Gercekten cok dikkatli bsktigin icin sana abartili gozukuyor olmasin
Hic bir arkadasindan falan duydunmu yanagin niye sis sorulari
lise hazırlık okurken öğretmenim sormuştu neden bi yanın daha şiş dedi. bilmiyorum dedim :)
bide yengem sordu. dişimden dedim :(
fotoğrafı tam karşıdan çekerken belli oluyor. o yüzden fotoğraf da çekemiyorum :(

lise hazırlık okurken öğretmenim sormuştu neden bi yanın daha şiş dedi. bilmiyorum dedim :)
bide yengem sordu. dişimden dedim :KK43:
fotoğrafı tam karşıdan çekerken belli oluyor. o yüzden fotoğraf da çekemiyorum :KK43:

Plastik cerrahiye muayene ol bir caresine baktir canım
Belkide ufak bir operasyonluk işi vardır

merhabalar,
yüzümle ilgili bir problemim var. kendimi bildim bileli sağ yanağım sol yanağıma göre daha şiş duruyo. orda bi lokma varmış gibi ...
küçükken alerji olmuşum yüzüm dudaklarım şişmiş ama yanağım düzelmemiş annemin demesine göre...
çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor ama bu günlerde buna çok taktım kafayı.
estetikle düzeltilmesi mümkün mü, çevrenizde benimle aynı sorunu yaşayan var mı ?
Önce bi çene cerrahına git .Hangi tarafını çok kullanıyorsun.

Back