Lekeler, Çiller Yüzümdeki siğillere ''Verrutol'' sürdüm yüzüm mahvoldu... :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar . .

17 yaşındayım 3 4 sene önce yüzümde lekeler çıktı ne olduğunu bilmiyodum önemsemedik geçer heralde diye düşündük hep,Büyüdükçe yüzümde olmalarını istemediğim için doktora gittim siğil olduğunu öğrendim ..(yassı sigil). .6 tane war yüzümde ve bi krem verdi kullandım fayda etmedi.. daha sonra tekrar gttim lazer tedavisiyle yakablrz ama tavsiye etmiyoruz dediler.
Başka bir doktora gittik ''VERRUTOL '' adında bir solisyon verdi .5 gün sür ara ver dedi kullandım ve 5 günün sonunda siğiller kayboldu kurudular ama kızarıklık gitmiyo yüzümden hiç bir değişme yok suratım mahvoldu :'( çok üzgünüm bi sitede aynı ilacı kullanan bi arkadaşta kızarıklıklar geçmiyo kalıyo demişti ne yapcam ben neolur yardım edin yara gibi duruyo yüzüm aynaya bakmaya korkar oldum :2::2:

siğilin tek çaresi incir sütü.. dalından kopar dırek o sütü nerde siğil varsa oraya sür sabah kalk bak yok olur bi dahada cıkmaz...

gecmıs olsun ...

bu arada siğilin ilacı falan yok hepsı kandırmaca.. ben ne cektım ondan tırnagımın ıcınde cıkmıstı...

bu aydada onu bulamm ki :(( off hem yara oldu zaten siğil bile gözükmüyo kapuklu yaralar var yüzümde :43:

merhabalar benim 2 yaşında oğlumun yüzünde siğil çıktı. verrutal kullandık ama yara yaptı. yaralar düzelince sadece ucucna sürerek 3 parça halinde ufak ufak 1 haftada düştü. asit olduğu için yüzü yakıyor. siğilin ucuna sürerseniz kızarıklık olmuyor. hiç iz falan kalmıyor.

lazer neden tavsiye etmiyorlarmişkii

bnmde burnumun kenarinda wardi bende 17 yaşindaydm suan 18 yani geçen sene duoderm mi nedi yakici bi krem werdi oje gibi hiç bişe halt yapmadi o sonra baska bidoktora gitttm lazer ile aldi şuanda bende siilmi wardi diorm ne izi ne bişeyi kaldi hiç bi sorunda çikmadi

Benim kızımın alnında cıkmıslardı doktorda yaktırdık ama lekeler kaldı alnında hala bıraz var aldara krem kullanıyoruz ama gecırmıyor lekeler ıcın ne yapabıliriz yüzüne baktıkca çok üzülüyorum hepinıze acil śıfalar

Kertenkelem aynı sorunu yasıyoruz bızım lekeler lazerden kalma lekeler kızımın yüzüne baktıkca kahroluyorum açıl sıfalar diliyorum bılgısı olan lütfen yazssın

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Yüzüme verrutol kullandım ve kırmızı oyuk lekelerim oluştur. Daha önce bu şekilde tedavi olan arkadaşlar bu lekeler geçiyor mu, geçiyorsa ne kadar zamanda geçiyor? lütfen cevap verin. Çok mutsuzum.

Merhaba arkadaşlar . .

17 yaşındayım 3 4 sene önce yüzümde lekeler çıktı ne olduğunu bilmiyodum önemsemedik geçer heralde diye düşündük hep,Büyüdükçe yüzümde olmalarını istemediğim için doktora gittim siğil olduğunu öğrendim ..(yassı sigil). .6 tane war yüzümde ve bi krem verdi kullandım fayda etmedi.. daha sonra tekrar gttim lazer tedavisiyle yakablrz ama tavsiye etmiyoruz dediler.
Başka bir doktora gittik ''VERRUTOL '' adında bir solisyon verdi .5 gün sür ara ver dedi kullandım ve 5 günün sonunda siğiller kayboldu kurudular ama kızarıklık gitmiyo yüzümden hiç bir değişme yok suratım mahvoldu :'( çok üzgünüm bi sitede aynı ilacı kullanan bi arkadaşta kızarıklıklar geçmiyo kalıyo demişti ne yapcam ben neolur yardım edin yara gibi duruyo yüzüm aynaya bakmaya korkar oldum :2::2:

Merhaba hanımlar,

Eğer sağlık ve güzellik için sonuçları kanıtlanmış ürünler istiyorsanız instagramdan iletilime geçebilirsiniz @zeynepkapdan_lr
LR ile değişiminize inanamayacaksınız
1f60a.png

Back
X