Lekeler, Çiller Yüzümdeki Lekeyi Benev Emlite ile yok ettim öneriyorum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

jayjay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
1.587
9
kızlar merhaba
bu yaz cildime glycolic asit uygulatmıştım ve yazın güneş koruyucu kullanmama ragmen bu işlem alnımın ortası burnum ve yanaklarımda inanılmaz koyu ve kocaman avuc icinin yarısı kadar lekelere neden oldu

douglas parfümeriye gittim bana la prairie ve estee lauder önerdiler fakat almadım
cünkü 1 milyara varan fiyatları vardı la prairienin
çok iyi olduguna eminim ama ben daha önce kullandıgım bir marka var benev
ona güveniyorum
gittim benev emlite krem aldım, 3 hafta oldu cidden nerdeyse silindi lekelerim
yanaklarımda %85 silindi lekelerim
alnım %75 silindi burnum %90
sanırım melanin dagılımı farklı oluyor cildin farklı bölgelerinde
şu an cidden çok mutluyum ailem de farketti, fizik tedavi doktorum da gitmiş leken dedi
hep dert yanıyordum fondotenle dahi kapatamıyordum ki mac in full coverage fondotenını kullanıyordum
sizlere önermek istedim deneyin gerçekten etkili ve çok güzel bir ürün

etkisi kalıcı değil mi?Benimde yanağımda bi leke var güneş gördükçe iyice büyüyor.Çillerede iyi gelir mi acaba jayjay

kullandıp memnun olduğunuz üründen bizi haberdar ettiğiniz için teşekkürler

canım bu tür ürünler genelde güneşe çıkınca yüzü yakar sen sadece geceleri mi kullandın

Yanlış hatırlamıyorsam bu ürünün fiyatı 250 tl filandı yada o civarlarda..

böyle bir sonuç aldıysanız ne mutlu
benimde yüzümde lekelr var ne kremler kullandım banamısın demedi
bugünlerde iyice sorun ediyorum birde bunu deneyebilirim
fiyatını yazarsanız çok memnun olurum

merhaba canım benimde yüzümde ve boynumda lekeler var melanex trio kullanıyordum bunun icin, benev emlite krem de hidrokinon iceren madde yokmus lekelerin oldugu bölgenin tenini acıyormu acaba esmer tenliyim lekelere ve tüm yüzüme sürmek istiyorum etkisi olur mu acaba ? cok tesekürler cnm yeni üye oldumda foruma biraz meraklıyım boshayallersmile

ben 1 yıla yakındır düzenli kullanıyorum. benevin güneş koruma kremiyle birlikte yaklaşık 400 tl civarında para verdim. ama banamısın demedi. güneş lekelerim olduğu gibi duruyor ::KK43:(

benev emlite active krem i 4 gündür kullanıyorum.yüzünüzde kaç saat kalıyordu bu krem günlük .kullanıp lekeri gidenler olmus ne güzel umarım benim de gider sivilcelerden kalan kahvemsi lekeler :KK43:(

kullanan arkadaslar yardımcı olursanız cok sevinirim inşş gider şu lekeler cok sıkıldım artık :KK43:

X