• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki kist

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.421
80.742
798
Merhabalar hanımlar öncelikle cildiyeye gittim ultrason çektirdim. Yakın zamanda bir plastik cerrahi ile de görüşeceğim sadece benzer şeyleri yaşayan var mıdır diye sormak istedim.
Ultrason da kaşımın ortasındaki oluşuma tanı olarak hemanjiom, benign neoplazmlar dendi. Yani içinde kistler var dediler. Cerrahi işlemle o kistlerin alınmasını alınan kistlerin patolojiye gönderilip iyi huylu mu kötü huylu mu öğrenilmesi gerektiğini söylediler. Gideceğim yakın zamanda iyi plastik cerrahi arayışına girdim. Sanırım cerrah paşaya gideceğim.

Geçmiş olsun arkadaşım yaşamadım, konu üstte kalsın diye yazayım dedim.

Merhabalar hanımlar öncelikle cildiyeye gittim ultrason çektirdim. Yakın zamanda bir plastik cerrahi ile de görüşeceğim sadece benzer şeyleri yaşayan var mıdır diye sormak istedim.
Ultrason da kaşımın ortasındaki oluşuma tanı olarak hemanjiom, benign neoplazmlar dendi. Yani içinde kistler var dediler. Cerrahi işlemle o kistlerin alınmasını alınan kistlerin patolojiye gönderilip iyi huylu mu kötü huylu mu öğrenilmesi gerektiğini söylediler. Gideceğim yakın zamanda iyi plastik cerrahi arayışına girdim. Sanırım cerrah paşaya gideceğim.
genel cerraha gidin plastiğe değil önce.

hemanjiom iyi huylu bir tümör ki zaten araştırmışsınızdır biliyorsunuz diye tahmin ediyorum. Geçen mart ayında kas içi hemanjiomdan ameliyat oldum ben de. kitleler alındıktan sonra patolojiye gidecektir. tekrarlama ihtimali var ama küçük ihtimal diye biliyorum. geçmiş olsun.

Geçmiş olsun 🙏
Benim eşimin ensesinde hemanjiom tespit edilmişti.
Çok kolay bir işlemle alındı.cok.sukur iyi huylu kistti ama ensesinde hafif iz kaldı.
Genel cerrahi biz de alabiliriz dedi,cildiye de alabiliyormus.tanidigimiz cildiye doktoru vardı o aldı.
Çok şükür 2 yıl oldu tekrarlamadi ama tekrarlayabilir diye uyardılar bizi.

Back