Yüzümdeki İzler

panpa33

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
2
0
Öncelikle merhabalar konuyu uzatmayacağım lütfen yardim edin.. 18 yaşındayim ve yüzümde bir anda cikan fazla sivilceler den dolayi cildiyeye gittim. En sonun da roaccutane kullanmaya basladim ve 5. ayima girmek üzereyim. Gelişim süreci olarak yüzümde Sivilce değil sadece izler kaldı ama kötü gorunuyo sonucta tabi.. yüzümün ilk hali bunun gibiydi arkadaslar

https://www.google.com.tr/search?hl...06%2F13%2Fsivilce-olusumu-tedavisi%2F;287;303

şimdiki halide biraz buna benziyor arkadaslar
https://www.google.com.tr/search?hl...net%2Fsivilce-izleri-nasil-gecer.html;288;432

Ya arkadaslar bu sivilcelerimden utandığım için sevgilim den ayrildim gözlerim kan çanağına döndğ artık dışarı çıkamıyorum yuzumu gorenler yuzune nolmus demelerinden biktim :KK5: Bu yüzüm eski haline dönermi acaba Özgüvenim yerinde değil nolursunuz yardim edin. Simdi sadece izlerim var 1 haftaya mersine gideceğim. Orda denize girsem etkisi olurmu acaba ? İzlerim yukardaki resimde gordugunuz gibiyse geçermi ? Tek çarem burasi...

Canım cildiyeye git demiyorum gitmişsindir herhalde. Kimyasal peeling için bir güzellik merkezine gidip işin uzmanlarına danışmalısın

Canım senin yaşın için oldukça önemli bir mesele gibi görünse de kesinlikle tedavisi olan bir sorun bu, bir akrabam sen yaşlarda aynı bu şekilde izleri vardı, bıkmadan yılmadan dermatologa gitti sürekli soyucu yenileyici pomatlarla cildinde iz kalmadı. Asla sigara kullanmadı son derece sağlıklı beslendi bol su içti, sen de pes etme , sen cildini seversen oda senin için ışıldar:KK16:

Canım senin yaşın için oldukça önemli bir mesele gibi görünse de kesinlikle tedavisi olan bir sorun bu, bir akrabam sen yaşlarda aynı bu şekilde izleri vardı, bıkmadan yılmadan dermatologa gitti sürekli soyucu yenileyici pomatlarla cildinde iz kalmadı. Asla sigara kullanmadı son derece sağlıklı beslendi bol su içti, sen de pes etme , sen cildini seversen oda senin için ışıldar:KK16:

Katılıyorum. En güzel iyi bir cilt uzmanına görünmek. Aynı dertten ben de muzdaribim. Şu an tedavi görüyorum senin gibi:KK43:

X