yüzümdeki izi nasıl geçireceğim yardım edermisiniz

brcx000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
37
1
96
İstanbul
merhabalar. geçen hafta cuma günü yüzümde dudak üstüme hazır sir ağda bandıyla ağda yaptıktan sonra bir kızarıklık oluştu küçük bir bölgede . sabah uyandığımda orada sanki tırnakla yolunmuş gibi bir iz ve acı vardı yara olmuş . ben gece falan yolduğumu düşündüm kaşırken falan . ama geçen gün arkadaşımda aynı ağdayı oraya denemiş ve ondada aynı benim gibi bir çizik oluşmuş bende benimkinin ağdadan olabilceğini düşündüm tesadüf olamaz her halde . bi hafta geçti üzerindeki yara kabuk görüntüsü gitti ama kahve bir iz kaldı hala yara varmış gibi . çok endişeleniyorum iz kalacak diye basına daha önce böyle bir olay gelmiş olan var mı geçer mi sizce yada ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim

ağda hassas ince deriyi tahriş edip yakma gibi bi etki gösterdiği için, ve de yapısı gereği çok hijyenik olamayabileceği için uzun sürede geçen izler bırakabiliyor. bir haftada da bir yılda da renk açılabilir. cildinizi nazikçe antiseptik yumuşak bi ürünle temizleyin, nemlendirin ve güneş koruyucu olmadan güneşe maruz bırakmayın. güneş yanma etkisini pekiştirebilir.hassasiyet azaldığında limon ya da patates dilimleri koyup rengi açmayı deneyebilirsiniz. geçmiş olsun :)

iz kalırsa çözümü var :) kimyasal peeling. adı biraz ürkütücü ama meyve asitleriyle yapılan bi uygulama. güzellik salonlarında var sadece. ağda gereğinden sıcak olduğu için iz kalmıştır. ya da bi bölgeye ağdanın 1 kere sürülmesi lazım. ikincide üst deriyi soyuyo :/

teşekkür ederim evet sanırım bende ıkıncıye uygulamıstım gıbı üst derim soyulmuş yani . şuanda fito hücre yenileyici krem kullanıyorum inşallah geçer ya

madecassol diye bir krem var o da hücre yenileyici ben yanağımı saç düzleştiricisiyle çizgi şeklinde yaktığımda doktor bunu vermişti 3 günde geçmişti.hemde kabuklandırmıyor.madecassol o günden beri hafif yanıklarda 1 numaramdır benim.acısını falan alıyor.geçmiş olsun bu arada size

medecassol kremi şu anda dogum sonrası çatlaklarıma başka krem takviyesi ile kullanıyorum harika oldudunu duymuştum hatta bepanten ve evitan ampul le dekariştıra bilirsin ama o bötge tüylenmeye ço müsait se evitan pek karıştırma içine derim evitan hücre yeniledigi gibi kıl köklerinide güçlendirir

ama yaralanmanın uzerınden 8 9 gun geçti bu kremler işe yarar mı sadece kahve leke var çünkü dışta yara yok

ben 3,5 sene önce oluşan dogum çatlagına kullanıyorum araştrmalarıma göre en iyi çizgi açıcı yaşlanma giderici ve yara tevavi edici özellige sahip oldugu yazıyordu istersen sende netten bir araştır yüzeme kullandıgım kür bittikten sonra bu karışımı bende kullanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…