• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki iz için herkesten fikir istiyorum lütfen yardım

azmiram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
87
0
96
Amasya
mrhb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yüzümde küçüklükten kalma bi iz var dün plastik cerraha gittim keser yeniden dikeriz olmassa göbekten alıp oraya dikeriz dedi kötüde olabilir iyide garanti vermiyorum dedi öyle bişeyle karşılaşan varmı lütfen yardım edin bide yaptırırsam dikiş izi kalıyomu şimdiden herkezin ellerine sağlık :)

mrhb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yüzümde küçüklükten kalma bi iz var dün plastik cerraha gittim keser yeniden dikeriz olmassa göbekten alıp oraya dikeriz dedi kötüde olabilir iyide garanti vermiyorum dedi öyle bişeyle karşılaşan varmı lütfen yardım edin bide yaptırırsam dikiş izi kalıyomu şimdiden herkezin ellerine sağlık :)

benim göyle bir ameliyat yaptıran biri olamadı yakınımda fakat

Bence doktorunuz kesin birşey söyleyemiyorum dediyse garanti veremiyorsa kesinlikle yaptırmayın derim ben,benim sınıfımda iki arkadaş vardı yüzünde doğum lekesi vardı kızıl gibi eğer o tür birşeyse onların bir çeşit lazer tedavisi olduğunu hatırlıyorum

Eğer benim bahsettiğim türde kırmızımsı bir izse ameliyat olmanız gerekeceğini sanmıyorum ben

Eğer benim bahsettiğim türde kırmızımsı bir izse ameliyat olmanız gerekeceğini sanmıyorum ben

mrhb öncelikle tşkr ederim vakit ayırdığınız için 6 yaşında gecirdiğim bi kaza sonucu çenemde ince 2cm uzunlugunda ince bi çizgi doktorda dedi pek önemli bişey deyil diye ama ben rahatsız oldugum için gittim doktora rengi yüzümden biraz koyu renkte keşke ten rengimle aynı renk olsa hiç gerek yok ama öyle bişey yok galiba

Doktor garanti vermiyorsa kesinlikle öyle birşeye kalkışmayın, demek ki o da biliyor yine bir iz kalacağını.Belki de açılacak olan iz şimdikinden daha büyük olucak, gerek yok.Bir de ameliyat masrafı,üstüne iyileşmesi,değse önemli değil ama yok yere zahmete girmiş olursunuz.

hiçbir ameliyat izsiz olmaz, doktorlar zaten garanti veremez. bırak öyle kalsın pişman olmanı istemem.bende de iz var bende estetik druna sordum ama kesinlikle bi çizgi olur ama iz geçmez dedi. sen sen ol sakın yüzünle oynatma...

Back