Yüzümdeki çizgilerden nasıl kurulabilirim.?

aygun2008

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
2.265
34
SELAMLAR ARKADAŞLAR..
36 yaşındayım ve yüzümde bu sene itibariyle çizgiler oluştu.
daha doğrusu diyet yaptım ve 10 kilo verdim.
bi baktım kaş aralarımda ve burnumun kökünde çizgiler var.
ayy çok kötü hissediyorum kırışıklığım hiç yok,ama bu çizgilerde nerden çıkt,hem sigarayıda bıraktım cildim toparlanacağına dahada bozuldu..
kısacası varmı bana bbişeyler tavsiye edecek arkadaşlar...:KK12::KK12:

Son düzenleme:
hızlı ve sağlıksız kilo verenlerde oluşan bir durum maalesef... vücutta çatlaklar ve yüzde sarkmaların ve kırışmaların en büyük nedeni hızlı kilo vermektir... yapılacak şey cilt maskelerini düzenli kullanmak ve dengeli beslenmek gerekiyor.... kırışıklık giderici olarak tavsiye edebileceğim süt ve yaşmaya maskesi 1 talı kaşığı süte bir tatlı kaşığı yaşmaya ekleyin ve temiz cilde uygulayın 1 saat bekletin... sonra ılık suyla arkasından soğuk suyla cildinizi yıkayın.. ve düzenli olarak her gün bebanthen krem kullanın... geceleri yatmadan önce kantoron yağını cidinize sürün onarıcığı özelliği vardır.... dilerim bunlar size yardımcı olur....

sürekli olarak bakım yapmamız lazım,sadece luzum duyduğumuzda ve elimizdekinin değerinin kaybettiğimizde bazı şeylere ihtiyaç duyuyuyoruz ve sonra da çok pişman oluyoruz elimizdekinin değerini kaybetmeden bilmeliyiz.her şeyin sağlıklı yaşamın da dengeli beslenmenin de her zaman hayatımızın düzene girmesinde yararlı olacağını bilmeliyiz diye düşünüyorum

Aynı sorun bendede var. 5 kilo verdim yüzümde inanılmaz çökme oldu ve kırışıklıklarım şimdi daha çok dikkatimi çekmeye başladı. çok üzgünüm :KK43:

Arkadaşlar gittiğim bir estetik merkezinde anlatmışlardı.dr.hayat öz yapıyor tek seans uygulamalı.ve kesinlikle doğru çünkü bunu yaptıranları bizzat kendim orada gördüm ve konuştum çok memnunlar.bilgi almak isterseniz levent estethıca hastanesi nilgün hanımı arayabilirsiniz.

Yüzünüzdeki kırışıklıklardan en iyi kurtulma yöntemi evde sürekli gererek dolaşmak gözlerinizi açarak sanki botokluymuş gibi..gözlerinizi büyük büyük açın asla çökkün bakmayın..Sipor yapın ağırlık kadırın küçük dambılları deneyebilirsiniz kesinlikle çok ılık suyla yıkanın güneşe olabildiğince az çıkın.Uykunuzu çok iyi alın...Kırışan bölgelere doğal yağlarla pomat yapın pamuğa küçük miktar damlatın özellikle hakiki zeytinyağı süper olur hafifçe dokundurun.1-2 saat hiçbir yere dokundurmayın emsin..yıkamayın ve de..Bunlar naçizane öğütlerim çoğumuzun bildiği şeyler...Gençken bunlara dikkat ediyorum ileride daha zorlaşır..Bir de fazla sinirlenmeyin bu da kırışıklığa neden oluyor hep rahatmış gibi bakın dışarda sapık gibi görünebilirsiniz evde böyle yapın en azından güneş gözlüğü tabi hakiki olmak kaydıyla..Fazla televizyon ve bilgisayara bakmak floresan lambalar gözü yoruyor bu kadar öneri yeter..:KK53:

dermarolleri tavsiye ederim hafta 2 defa yapıp üzerine pco mask yapmanı tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevap veririm

X