Kızlar of ya ben artık deliricem. Denemediğim şey kalmadı. Kimi zaman ağdayla aldırdım beyaz tenli olduğum için direk kırmızı minik noktacıklar çıktı bepanten sürmeme rağmen, İğneli epilasyona da dayanamıyorum zaten kıl köklerine direk etki ettiği için iz yapıyor ve o seanslar çekilmez yani, lazer deseniz kaç kere güzellik merkezlerine gittim. Hep aynı lafları duydum '' Bu tüyler çok ince ve cansız, lazer görmez bunları. aldırmana gerek yok'' bilmem ne dediler. Ama ben ciddi anlamda dayanamıyorum. Aynaya bakıyorum çok belli oluyorlar. Artık insanlarla konuşurken (özellikle de hava güneşliyse) ellerimi yanaklarıma falan koymaya başladım. Bildiğiniz sakal gibiler. Kalın ve siyah değiller ama belli oluyorlar işte kim ne derse desin psikolojimi etkiledi artık. Kendimle barışık 1 insanımdır ama şu tüyler yüzünden moralim gerçekten bozuluyor dışarı çıkasım bile gelmiyor bir de ben üniversiteye gidiyorum hergün. Lütfen görüşlerinizi belirtin kızlar bekliyorum. Siz neler denediniz ? sonucu ne oldu ? Herşeyi yazın.. Razıyım akşama kadar bu konuyu konuşup halletmeye. (