• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki cansız ama bir o kadarda belirli olan tüyler !

Gamzenil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
14
1
36
Antalya
Kızlar of ya ben artık deliricem. Denemediğim şey kalmadı. Kimi zaman ağdayla aldırdım beyaz tenli olduğum için direk kırmızı minik noktacıklar çıktı bepanten sürmeme rağmen, İğneli epilasyona da dayanamıyorum zaten kıl köklerine direk etki ettiği için iz yapıyor ve o seanslar çekilmez yani, lazer deseniz kaç kere güzellik merkezlerine gittim. Hep aynı lafları duydum '' Bu tüyler çok ince ve cansız, lazer görmez bunları. aldırmana gerek yok'' bilmem ne dediler. Ama ben ciddi anlamda dayanamıyorum. Aynaya bakıyorum çok belli oluyorlar. Artık insanlarla konuşurken (özellikle de hava güneşliyse) ellerimi yanaklarıma falan koymaya başladım. Bildiğiniz sakal gibiler. Kalın ve siyah değiller ama belli oluyorlar işte kim ne derse desin psikolojimi etkiledi artık. Kendimle barışık 1 insanımdır ama şu tüyler yüzünden moralim gerçekten bozuluyor dışarı çıkasım bile gelmiyor bir de ben üniversiteye gidiyorum hergün. Lütfen görüşlerinizi belirtin kızlar bekliyorum. Siz neler denediniz ? sonucu ne oldu ? Herşeyi yazın.. Razıyım akşama kadar bu konuyu konuşup halletmeye. :((

Ben cene kismimda vardi epilasyon makinesi ile aliyorum çok beyaz tenliysen o da sende kizariklik ypar heralde ama bilmiyorum ?

Canım benim de çenemde ve dudak üstümde var hem de siyah ve kalın ben de beyaz tenliyim. Bıktım cımbızla her akşam almaya ben de işe gidiyorum. Cımbızla ala ala daha da belirginleşiyor ve cımbız tahriş ettiği için kırmızı iz de yaptı zamanla. dudak üstüm resmen bıyık şeklini aldı. Ben de seninle aynı durumdayım güvenilir bir lazerci bulduğumda gidip yaptıracağım.

Kızlar of ya ben artık deliricem. Denemediğim şey kalmadı. Kimi zaman ağdayla aldırdım beyaz tenli olduğum için direk kırmızı minik noktacıklar çıktı bepanten sürmeme rağmen, İğneli epilasyona da dayanamıyorum zaten kıl köklerine direk etki ettiği için iz yapıyor ve o seanslar çekilmez yani, lazer deseniz kaç kere güzellik merkezlerine gittim. Hep aynı lafları duydum '' Bu tüyler çok ince ve cansız, lazer görmez bunları. aldırmana gerek yok'' bilmem ne dediler. Ama ben ciddi anlamda dayanamıyorum. Aynaya bakıyorum çok belli oluyorlar. Artık insanlarla konuşurken (özellikle de hava güneşliyse) ellerimi yanaklarıma falan koymaya başladım. Bildiğiniz sakal gibiler. Kalın ve siyah değiller ama belli oluyorlar işte kim ne derse desin psikolojimi etkiledi artık. Kendimle barışık 1 insanımdır ama şu tüyler yüzünden moralim gerçekten bozuluyor dışarı çıkasım bile gelmiyor bir de ben üniversiteye gidiyorum hergün. Lütfen görüşlerinizi belirtin kızlar bekliyorum. Siz neler denediniz ? sonucu ne oldu ? Herşeyi yazın.. Razıyım akşama kadar bu konuyu konuşup halletmeye. :((

Canım ben dermonox diye bir ürün aldım. 3 gün oldu kullanmaya başlayalı. Sonuçları iletirim. Tüyleri kesin olarak yok ediyormuş.

Arkadaşlar bu tip ince tüylerin tek çözümü iğneli epilasyon. Ancak boşuna korkuyorsunuz ben de yaptıryorum çok da memnunum hatta yüzümdeki tüyler bitti kollarıma geçtim. En önemlisi de kalıcı çözüm olması bence. Cımbızın ya da diğerlerinin sonu yok bir ömür devam edeceksiniz. Ayrıca iz falan da kalmadı sadce bikaç gün minik kabuklar oldu hemen geçti zaten pudra fondoten kapatıyor bikaç gün katlanamayacak kadar değil.. Eğer isterseniz yaptırdığım yere de yönlendirebilirim sizi..

Arkadaşlar bu tip ince tüylerin tek çözümü iğneli epilasyon. Ancak boşuna korkuyorsunuz ben de yaptıryorum çok da memnunum hatta yüzümdeki tüyler bitti kollarıma geçtim. En önemlisi de kalıcı çözüm olması bence. Cımbızın ya da diğerlerinin sonu yok bir ömür devam edeceksiniz. Ayrıca iz falan da kalmadı sadce bikaç gün minik kabuklar oldu hemen geçti zaten pudra fondoten kapatıyor bikaç gün katlanamayacak kadar değil.. Eğer isterseniz yaptırdığım yere de yönlendirebilirim sizi..

canım ücret ne kadar söyleyebilrimisin bende yüzüme düşünüyorum ücret konusunda bilgi edinmek istıyorum

Ya canım evet kalıcı olarak kurtulmak istiyorum artık. Annemde zamanında epilasyona gidiyordu düzenli olarak. Şuan onun yüzünde de tüy kalmadı ama sorun şu ki. Annem benim kadar beyaz değil. Ben bildiğin bembeyaz tenliyim. Bir keresinde annem götürmüştü epilasyon yaptırdığı yere. ve çokta ünlüydü orası kaliteliydi. Acıyacak mı acımayacak mı diye denemeye karar vermiştim. tüy köklerine tek tek uygulandığı için baya uzun sürmüştü ve dayanamamıştım acısına. Anlayacağın kaçmıştım yani o gün epilasyoncudan :( ama sanırım korktuğum şeyle yüzleşmem, katlanmam gerekicek :( Cildim de hassastır benim. işin kötüsü o korkuyorum yani. O minik kabuklar falan geçmezse deliririm ben :( Hergün üniversiteye gitmesem sorun yok ta. İşte üniversiteye gidiyor olmam olayı ciddileştiriyor evde kalma gibi bir şansım yok malesef..

bende de aynı problem var ya.dudak çevresi için iğneli yapıcam ama diğer bölgelere dokunmak istemiyorum.
dokunursam daha kötü olur diye korkuyorum.gerçekten çok rahatsız ediyorlar ama bunula yaşamaya çalışıyorum yani.
böle bi krem losyon bişey çıksa keşke sürünce bi ömür boyu kurtulsak.

arkadaşlar artık ince tüylerinizi gören diot soprano var özellikle yüz bölgesinde sadece diot kullanılıyor ,bunu deneyin sonuçlar çok iyi...

arkadaşlar artık ince tüylerinizi gören diot soprano var özellikle yüz bölgesinde sadece diot kullanılıyor ,bunu deneyin sonuçlar çok iyi...

ben denedim, belki 7-8 seans oldu birazcık azaldı ama işe yarar boyutta değil..yine 2 günde bir yüzümü almak zorunda kalıyorum.. hepsinin birden çıkmasını bekleyemediğim için mecburen öyle oluyo :( tek denemediğim iğneli kaldı inşallah kurtulurum artık :(

arkadaşlar hürrem hamam otu yağını kullanan ve memnun kalan varmı lütfen acil cvp ?

benmde çenemde,bıyık kısmında ve yanaklarda böyle siyah siyah çıkıyordu.iple alınca kıl olan yerler sivilce gibi olurdu.bende kafayı bozmuştum.ama şuan 6 seanstır lazere giriyorum ve çok memnunum.çok çok azalmalar var.tavsiye ederim.:16::16:

Back