yüzümdeki benler

Benim burnumda, gozumun icinde, dudagimda, yanagimda olmak uzere benler var vucudumdakileri hic saymadim bile:KK53: ve hic rahatsiz olmuyorum.. Etli benden bende hoslanmam ama onu alabiliyorlar boyle etsizleri bildigim kadariyla yok etme yöntemi yok ama kabullenebilirsin:KK14:

Benimde alnımın yan tarafında çok büyük olmasa da et ben var çok uyuz oluyorum :KK12:Başörtü taktıgımda gözükmüyor ama evde başörtü takmıyorum aynaya baktıgım da görünce sinir oluyorum ama ellersem kanser olur korkusuyla da aldırmıyorum:KK17: Velhasılı kelam beni olmayan yok :-)

Benimde alnımın yan tarafında çok büyük olmasa da et ben var çok uyuz oluyorum :KK12:Başörtü taktıgımda gözükmüyor ama evde başörtü takmıyorum aynaya baktıgım da görünce sinir oluyorum ama ellersem kanser olur korkusuyla da aldırmıyorum:KK17: Velhasılı kelam beni olmayan yok :-)

o yanlış bir duyumdur tam tersi kanser riski taşıyorsa aldırdığınızda öğreniyorsunuz patoloji
raporunda

konu sahibi sana gelince bitkisel bir yöntemi yok bir estetik cerraha gitmelisin

bizde ailecek bolca benliyiz :KK48:
sen benim kardeşim misin yoksa :KK48: daha 1 hafta önce bitkisel çare arıyordu takmış oda kafaya :) bende kızdım Allah korsun bilmeden benle oynamak cilt kanserine kadar götürür :eek: lazer ancak bunun çözümü.
ben hiç takmıyorum ama ben mutluyum onlarla bence takmayın sizde.

SAKINN bitkisel yoldur, şudur budur, bu ilaç geçirirdir o tip yollara girme, kulaktan dolma yöntemlerle. Benler tehlikelidir, kendi girşimlern sonucu kötü sonuçlar ortaya çıkabilir..

Dermatoloğa git en iyisini onlar bilir. Alınıyorsa aldırırsın istersen, yada kontrol ettirirsin zararlı ben mi falan diye..

Benim de vücudumda ellerimde var eskiden takardım ama şimdi takmıyorum hatta bazılarını pek bi severim

franksiyonel lazerle aldırdım çok rahatladım çok memnunum doktorum süper biri tavsiye ederim

Benin tam yanagimda elmacik kemigimin ustunde bitane var.
Bitanede gidigimin ustunde tamda dudagimin altinda var.
Yanagimdaki guzelde gidigimin ordakine cok fena taktim.
Bi kac senedir belirginlesti eskiden yoktu.
Keske gitse.

X