yüzümdeki benler

cns kmrc

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
113
66
29
yüzümdeki benlerkızlar yüzümde et beni değil ama nokta kahverengi benler var bunlardan bitkisel yolla kurtulabilir miyim lütfen yardım edin

doktora gitmeniz gerek. o şekildeki benlerinizi ellememeniz gerekiyor. Allah korusun cilt kanserine kadar gider, sakın zorla müdahele etmeyin.

Benim vücudum da yüzümde bir sürü ben var eski nişanlım çok beğendiğini söylerdi ne var kalsın onlar bence çok güzeller.Herkeste yok çünkü :)

Geçmiyor, kendimden biliyorum.
Hele yazın çiller/benler birbirine giriyor.

Ne güzel işte ayrı bi havan var.. herkeste olmayan bir şey. Eminim sende güzel duruyordur. Türkan Şoray

Ayy bende de var. Hele geçen burnumda çıktı bitane Allah muhafaza :)

bende bu durumundan çok şikayetçiyim canım şu lekelerden kurtulabilsem çok çirkin duruyor. hele yazın daha da çoğalıyor

Çil ve ben deryasıyım resmen. Lazer tedavisiyle geçiyormuş diyorlar ama doğal olsun çamurdan olsun yav. =)) Beğenmeyen bakmasın hıh!

Benim de yüzümde benlerim var :) Ama et beni şeklinde değil kahverengi nokta şeklinde ve büyümüyor senelerdir aynı. Ben benlerimi çok seviyorum kendimi de gayet güzel buluyorum :) Ergenlikteyken büyüyünce bunları aldıracagim derdim O yaşların psikolojisi demekki :) Şimdi çok seviyorum ve bana yakıştığını düşünüyorum. Yaşınız küçükse bekleyin ilerleyen zamanlarda bu düşünceleriniz geçecek bu nedenle sakın bir müdahalede bulunmayın ciddi rahatsızlıklara sebep olabilirsiniz.

Benimde cok benlerim ve cillerim var. Yüzüm dolu yani o derece. Ufak tefekler neyse ama belirgin olanlari cok kafaya takmistim ve aldirdim. Benimkilerde leke seklindeydi et beni degildi. Cerrahi ile aldirdim ve cok mutluyum iyiki aldirmisim :)

Benim de her yerimde ben var, hatta dolu sırtım vücudum, arkadaşların dediği gibi eskiden takardım artık takmıyorum, kötü huylu olmasınlar da, göbeğimde kocaman vardı bi tane düğme gibi, onu aldırdım, çok memnunum baya çirkindi. Zamanla takmayacaksınız.

oynamasan iyi edersin bu gün cildiyeye gittim sırtımdaki ve elimdeki için

kopmuştu bir tanesi

travma kansere yol açar takip ettir mutlaka dedi

öyle bitkisel yolla geçen bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…