Yüzümdeki benler :(

Gajini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
26
1
0
34
Balıkesir
Selam kızlar,yüzümde sonradan çıkma ben'ler var..Siyah nokta sebebiyle mi oluşuyor sizce?Geçer mi?Ne yapmam gerekiyor..Yüzümde birtane ben yokken şimdi 5 tane

Selam kızlar,yüzümde sonradan çıkma ben'ler var..Siyah nokta sebebiyle mi oluşuyor sizce?Geçer mi?Ne yapmam gerekiyor..Yüzümde birtane ben yokken şimdi 5 tane

canım aynı durum bende de vardı lisedeyken artık iyice rahatsız olunca doktora gitmiştim karaciğerin salgıladığı enzimlerle alakalı olabilir. sana tavsiyem bi doktora görünüp hormon ve kan tahlili yaptırman. beslenmeyle direkt alakalı oluyor eğer bu durum varsa bu yüzden şeker oranına dikkat et acil olarak.

SONRADAN ORTAYA ÇIKAN FİZİKSEL DEĞİŞİMLERİN ALTINDA MUTLAKA incelenmesi gereken tıbbi bir durum vardır arkadaşım.en yakın zamanda doktora görün için rahat etsin.

benler büyüdükçe gelişir çoğalır..benmde var malesef.karaciğerle lalaksı oldugun usanmıyrm benmde rahatszlığm var karaciğrle ilgili blmyrm artık öyle olsa söylrlerdi..ortaokulda fen bilgiisi hocam anlatmıştı örnek vermşti mesela bu ben buraya buraya diye çoğalack diyrdu..ordan kaynaklıdır..bende çok rahatsızım lazerle tadvisi vrda onada maddiyat gerkr bide onamı gidcz of..hiç bitmrz bu güzellik işi ..takmayın kapatıcılrrla kapatmaya çalışın..

Bende de 2 tane çıktı anlayamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…