yüzümdeki benler

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
kızlar ben beyaz tenli biriyim yüzümde minik minik 10 -15 tane ben var. svmyrm ve her yaz çoğalıyorlar ne yapmalıyım benim gibi sorunları olan var mı varsa yardım ederse çok sevinirim:KK43:

benm ben sorunum yokta coook sivilcem var ya alışmaya calısıyorum yıllardır benmle beraberler ama herkes bişi diyo cok cıkmıs hertarafın sivilce dolu falan :nazar: yani ben takmasamda takmaya zorlanıyorum yanii

sivilce geçici bişey en azından ama benler öyle değil bi kondun mu yerleşiyolar
benlerin sonradan mı çıktı doğuştan varlar mıydı
sonradan çıktılarsa mutlaka güneş kremi kullan 50 faktörlü ama güneş olmasa bile sür bakkala çıkarken dahi
bu şekilde en azından artmalarını veya renklerinin koyulaşmasını engelleyebilirsin
bu dertten muzdarip biri olarak ancak böyle yardım edebilirim ben de bir çözüm bulamadım
aldıranlar var ama ben aldırmayı düşünmüyorum böyle seviyorum kendimi sen de öyle yapolumunekankayizsmile

sivilce geçici bişey en azından ama benler öyle değil bi kondun mu yerleşiyolar
benlerin sonradan mı çıktı doğuştan varlar mıydı
sonradan çıktılarsa mutlaka güneş kremi kullan 50 faktörlü ama güneş olmasa bile sür bakkala çıkarken dahi
bu şekilde en azından artmalarını veya renklerinin koyulaşmasını engelleyebilirsin
bu dertten muzdarip biri olarak ancak böyle yardım edebilirim ben de bir çözüm bulamadım
aldıranlar var ama ben aldırmayı düşünmüyorum böyle seviyorum kendimi sen de öyle yapolumunekankayizsmile

seviyorum kendimide ne blym rahatsız olyrm:KK43: yinede allahım bin şükür elim var ayagım var da sadece sölemek istdm bu arada tavsiyen için çok teşekkür edrm yaaa:nazar:

valla bende çok rahatsız oluyorudm et beniydi. açık kaverengi .2-3 ay oldu tam 12 tane aldırdım. 3 ay doldu. şimdi hafif kızarıklık kaldı ama bu da zamanla geçermiş. rahatladım valla.

valla bende çok rahatsız oluyorudm et beniydi. açık kaverengi .2-3 ay oldu tam 12 tane aldırdım. 3 ay doldu. şimdi hafif kızarıklık kaldı ama bu da zamanla geçermiş. rahatladım valla.

yüzünüzdemi vardı 12 tane peki benimki et beni değil normal ben normal nokta ben alınırmı acaba ?

X