yüzümdeki ayva tüyleri:(((

mucize912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
15
3
herkese iyi geceler..
benim derdim yüzümdeki ayva tüyleri..20 yaşındayım geçen yıla kadar böyle birşey yoktu bu bir yıl içinde oluştu özellikle son 3-4 aydır..moralim o kadar bozuk ki yaşıma göre kilom fazla acaba bundan mı?bide saç dökülmesi yaşıyorum 1 yıldır.5 aydır da biotin kullanıyorum sizce bunun etkisi olabilir mi?ben hiç yüzümü alma taraftarı değilim çünkü portakal kabuğu gibi oluyo bi süre sonra gözenekler cok kötü oluyo.ve yaşımın erken olduğunu düşünüyorum bunun için ama çok da rahatsızım bu durumdan..bildiğiniz bi yöntem öneri var mı ?

hiç aldırma canım aldırdıkça daha da kötü oluyor yayılıyor bende lazere gidiyorum yüz en az bir yıl sürüyor ben yeni başladım seneye bu zamanlar kurtulmuş olucam

hiç aldırma canım aldırdıkça daha da kötü oluyor yayılıyor bende lazere gidiyorum yüz en az bir yıl sürüyor ben yeni başladım seneye bu zamanlar kurtulmuş olucam
ya bende korkuyorum yüz olunca bi işlem yapmaya bide üniye başlayacağım cok sıkıldım böyle olmasından(sarartıcı mı kullansam acaba kalın değil yani ince ama cokk(((bi yılda tamamen geçiyor mu

Ayva tuylerin varsa neden almak istiyorsun ki? Sadece biyik bölgeni alman yeterli. Ben 25 yasindayim hic yüzümü almadım. Ablalarim, keske biz de almasaydik diyorlar su an.
Sakin alma çoğalır.

Maalesef ki lazerle yüz killari daha da aziyor. Ablam ve yengem gidiyorlar hele yengem 5 senedir gidiyor. Yuzunde erkek gibi uzun uzun killar çıkıyor. Keske hic lazer yaptirmasaydiniz..

Gözün aydın tatlım nur topu gibi polikistikover ın var.. kilon tetiklemis.. ergenligi astikca tüm belirtileri tek tek yaşıyorsun.. ama onu derin kara sandıklara gömmek senin elinde.. eğer vücut kitle endeksini esitlersen.. zamanla bu tüyler dökülecek.. Hatta vücudunun diğer bölgelerindeki belirginlesenler.. pko bile.. kilonu ve kan şekerini düzene sok.. Düzenli sporunu yap.. ama önce bir dr görün.. kalıbımı basarim Gerekli tahlillerden sonra dr da aynısını söyleyecek
Kolay gelsin..

Maalesef ki lazerle yüz killari daha da aziyor. Ablam ve yengem gidiyorlar hele yengem 5 senedir gidiyor. Yuzunde erkek gibi uzun uzun killar çıkıyor. Keske hic lazer yaptirmasaydiniz..

Katılıyorum.. benim gittiğim merkezde bile; yüze müşteri çok ısrar etmedikçe uygulama yapmiyoruz.. seans ne kadar sürerse sürsün çok az etkili oluyor ve zamanla tekrar geri dönüyorlar demişlerdi.. Zaman ve para kaybı.. ya acısı??

biotinden oluyor
ben kullanmaya başladığımdan beri kollarım ve yüzümde tüylenmeler oldu ve belimde
şimdi bıraktım bakalım ne olacak belki düzelir

Biotinin bu işte parmağı yok. Muhtemelen Anetta haklı.
var var canım
bende inanmazdım yapmaz diye düşünüyordum
bariz yüzüm kıllandı kollarım kıllandı ve en kötüsü sırtım popomun üzerinde bile var
bebeek poposu gibiydi popom ama artık değil
böyle ince tüyler var
bastım geçenlerde sir ağdayı bakalım ne olacak

Mümkün değil zvjezdan, hormonal bir değişim olmadan herhangi bir vitamin tüylenme yapmaz bana güven.
Hormonel değişim ise her zaman bir sağlık sorununa işaret etmeyebilir, bazen yediğimiz içtiğimiz gıdalar,içecekler sebebi ile hormonlarda değişim olabiliyor, bundan mütevellit bir durum olabilir.

Ben bir ara günde 2-3 fincan adaçayı içiyordum hormonlarım sapıtmıştı

Mesela silis minerali saç, cilt ve tırnak için harikadır ama bu mineralin hormonlar üzerinde etkisi olabileceğini ben henüz yeni öğrendim.Ancak biotinin böyle bir etkisi bulunmuyor.Zaten biotinin yüksek miktar alınmasının bir yararı da yok neden ısrar ediliyor anlayamıyorum.

Saçların ne durumda peki, normalden fazla bir dökülme yaşadın mı o dönem?

Biotin herkezde aynı etkiyi yapmaz.. Tercih edilen markaya bağlı.. aslında kullanmamak daha sağlıklı.. belkide haklısınız o da olabilir.. lakin kilo fazlası bunun en büyük etkisi.. Biotin sadece süreci hızlandırmış olabilir.. altında başka nedenler de var mutlaka.. aynı donemden geçtiğim için eminim sadece.. en doğrusu herseyden önce bir dr a gitmek..

Hah bak tercih edilen marka olayına değinmişsin. Bir marka var mesela, Gnc, Solgar'a göre fiyatı çok uygundur.Rezalet bir ürün, biotinden başka her şey var içinde.

Kullananların cildinde sivilce patlaması yapıyor bu ürün ve kullanılan süre içerisinde bir karaciğer enzim testi yapıldığında zaten testlerde anormal değerler çıkıyor.

Nereden biliyorsun dersen, incelemesini yapmıştım.

İlle kullanılacaksa dikkatli seçim yapmak lazım ama hep yazıyorum, biotin zaten depo edilmez, vucut günlük gereken miktarı alır gerisini atar. Bu durumda bırak 5000 mcg içmeyi, 1000 mcg bile gereksiz.Günde bir yumurta,olmadı iki dilim beyaz ekmek yeter.

Ayva tuylerin varsa neden almak istiyorsun ki? Sadece biyik bölgeni alman yeterli. Ben 25 yasindayim hic yüzümü almadım. Ablalarim, keske biz de almasaydik diyorlar su an.
Sakin alma çoğalır.
ya ama cok fazla mesela bi fondaten sürdüğüm zamaan falan acayip belli oluyor evet bende hiç istemiyorum aldırmayı gerçekten ama cok rahatsız oluyorum((

ciddi misin (( pkonun tedavisi yok ama ( evet bende ondan şüphelenmiştim saç dökülmesine de yol açıyormuş çünkü..gerçekten kilo verirsem gider mi regl ilk olduğumdan beri düzensiz..ve pko adayları cok zor hamile kalıor ya su an moralim cok bozuldu(((((

ya belki komik gelecek ama ben dr.gitmekten korkuyorum pko cevabını duyarsam eğer cok üzüleceğim çünkü(((

ben der
ben dermoskinin biotinini kullanıyorum..resmen iki arada bi derede kaldım kullanmasam saçlarım dökülecek kullansam tüyler artacak ne yapcam bilmiyorum

saçlarımı özellikle kirpiklerimi mükemmel yapıyordu
cildimide pürüzsüz yapıyordu
çok uzun saçlarım var çok dökülüyordu
biotin iyi geliyordu dökülmesine yani nasıl diyeyim canlanıyordu kalitesi arttı kirpiğimide uzatıyordu
ilk once kollarımda farkettim tüylenmeyi sonar yüzümde
bilemiyorum tabiki ben biotinden diye şüpheleniyorum

1 yıldır dökülme var ve hala devam ediyor yarısı gitti öyle diyeyim...çok stresli bi dönem geçirdim onun etkisi var mı bilmiyorum ama 3 dermotologa gittim hiçbiri nedenini bulamadı..döklüyor daha cok stres oluyorum tüy cıkıor daha cok stres oluyorum yani bu tüyler de yeni yeni cıkmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…