Sivilceli Ciltler Yüzümde sivilceler çıktı sarı sarı, çıldırıcam arkadaşlar:(((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Castefella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
1.852
88
:1no2: Selam, bir ara buradan yoğutlu limonlu maskeyi denemiştim siyah noktalar için Ama o siyah noktaları iyileştireyim derken yüzüm daha çok gerildi derildi sonra da dudağmın sol üzerinde ve çenemde yanağımda kocaman sarı sarı sivilceler çıktı:tomato: Ne yapacağımı şaşırdım Bencamicyn diye bir ilaç verdi doktor beyaz gece sürüyorum sabaha kuyuyor ama hiç bir faydası olmadı hem de çiban gibiler Sabahta differin jel sürüyorum yüzümü yıkadıktan sonra tonik olarakta gülsuyu kullanıyorum yine tık yok inanın günlerdir geçmiyor Yanağımdaki bir tanesi kendiliğinden patladı ve uyanınca kanadığını farkettim şimdide izi kaldı kırmızı kırmızı:a015: UFFFFFFFFF bugünlerde canım çok sıkkın, psikolojim pek yerinde değil acaba o yüzden mi? iş stresi, yoğunlukta üstüne eklenince kocam bu halimle beni beğenmez oldu son 2 haftadır yüzüm benekli benekli geziyorumkafamçokkarıştı Bunalıma girdim, acil yardım lütfen kızlar:1hug:

Öncelikle ellememelisin Canım. Biraz daha sabırlı ol, bırak kendi kurusun, sakın sıkma. Stresten dolayı da vücut bir şekilde dışa vuruyor kendini; karaciğerin yorulmasına verdiği tepkide diyebiliriz.:eek:klava: Sebamed'in temizleme losyonuyla yıkayıp, temiz tutabilirsin Yazın cilt daha fazla yağlandığı için ağır makyaj fondoten falan kullanmamaya özen göstermelisin En önemlisi stres kaynaklarına karşı kendini korumalı, mümkünse uzaklaşmalısın Sevgilera.s.

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Solgar'ı aradım karaciğer hücrelerini yenileyen ve stresin verdiği zararı azaltan, toksinleri atan bir doğal vitaminleri var mı diye? Şirket doktorumuz da böyle bir şey tavsiye etmişti. Neyse varmış; Milk Tistle - 50 kapsül bqakalım bu akşam alıcam eczaneden. İnşallah işe yarar. Sivilce izlerineyse hala çözüm olan bir şey bulamadım:KK43:(

[QUOTE="NightRose";3456857]:1no2: Selam, bir ara buradan yoğutlu limonlu maskeyi denemiştim siyah noktalar için Ama o siyah noktaları iyileştireyim derken yüzüm daha çok gerildi derildi sonra da dudağmın sol üzerinde ve çenemde yanağımda kocaman sarı sarı sivilceler çıktı:tomato: Ne yapacağımı şaşırdım Bencamicyn diye bir ilaç verdi doktor beyaz gece sürüyorum sabaha kuyuyor ama hiç bir faydası olmadı hem de çiban gibiler Sabahta differin jel sürüyorum yüzümü yıkadıktan sonra tonik olarakta gülsuyu kullanıyorum yine tık yok inanın günlerdir geçmiyor Yanağımdaki bir tanesi kendiliğinden patladı ve uyanınca kanadığını farkettim şimdide izi kaldı kırmızı kırmızı:a015: UFFFFFFFFF bugünlerde canım çok sıkkın, psikolojim pek yerinde değil acaba o yüzden mi? iş stresi, yoğunlukta üstüne eklenince kocam bu halimle beni beğenmez oldu son 2 haftadır yüzüm benekli benekli geziyorumkafamçokkarıştı Bunalıma girdim, acil yardım lütfen kızlar:1hug:[/QUOTE]

ben demiştim dimi herkes uygulamasın bu maskeyi die her sayfada nerdeyse bangır bangır bağırıorm ben ettim siz etmeyin pişman olursunuz ben çiller için yaptım bebek suratımdan oldum şu an karma ciltli oldum kuru ciltliydim sivilce eskiden tek tük çıkardı şimdi her yerden fışkırıo ve kırmızı gözenek halinde iz kalıo die:eek:klava: Ah arkadaşım geçmiş olsun yaaaaaaa:a015:

lütfen duyarlı olalım şu maske konusunda İnanır mısınız artık hiç doğal maske yapmıorm yüzüme! ilerde yapmayı düşünürsem paket maske alıcam. yüzüm mahvoldu gözenek içinde kaldı çıldırasım gelio Artık sadece günlük temizliğimi yapıorm jel ve tonik krem bile sürmüorm bazen çünkü yağlandırıo daha fazlasenağlama Hayatım bi da böle maske işine kalkışma yüzü yağlı olanlara ii gelio sanırım bu Diğerlerinde sivilce çıkarıo Bu limondan değil yoğurttan kaynaklanıo bi de bazı arkadaşlar yoğurdu bol sürün dio asıl böle yaptığınızda yağlandırıorsunuz cildinizi ve sakın tüm yüze uygulamayın sadece sorunlu bölgelere ben tüm yüze 2 kez uyguladım ve bu hale geldim ve her gün yapmıştım öle yazmışlar burda die ama sakın yapacaksanızda en fazla haftada 2 gün yapın sevgiler arkadaşlara.s.

Son düzenleme:
ben demiştim dimi herkes uygulamasın bu maskeyi die her sayfada nerdeyse bangır bangır bağırıorm ben ettim siz etmeyin pişman olursunuz ben çiller için yaptım bebek suratımdan oldum şu an karma ciltli oldum kuru ciltliydim sivilce eskiden tek tük çıkardı şimdi her yerden fışkırıo ve kırmızı gözenek halinde iz kalıo die:eek:klava: Ah arkadaşım geçmiş olsun yaaaaaaa:a015:

Hayatım çok sağol, sana da geçmiş olsuna.s. senağlama Aynı ben de senin gibi oldum Ya daha 1 ay önceki resimlerimde bebek gibi pırıl pırıl yüzüm Şimdi heryerinde sivilce fırladı sonrada patlayıp kanayıp kıpkırmızı oldu:kızgın: Keşke senin uyarılarını daha önce okusaydım da o maskeyi yapmasaydım üstelik eşim bana hergün şu maskeyi yaptıkça yüzün daha berbat oldu...:mymeka: demeseydi gene vazgeçesim yoktu Sonuç; en olmayacak yerlerde sivilceler çıktı, aynaya bakmaktan nefret eder oldum Ergenlikte bile böyle sivilcem çıkmamıştı offf yaaa...

[QUOTE="NightRose";3462416]Hayatım çok sağol, sana da geçmiş olsuna.s. senağlama Aynı ben de senin gibi oldum Ya daha 1 ay önceki resimlerimde bebek gibi pırıl pırıl yüzüm Şimdi heryerinde sivilce fırladı sonrada patlayıp kanayıp kıpkırmızı oldu:kızgın: Keşke senin uyarılarını daha önce okusaydım da o maskeyi yapmasaydım üstelik eşim bana hergün şu maskeyi yaptıkça yüzün daha berbat oldu...:mymeka: demeseydi gene vazgeçesim yoktu Sonuç; en olmayacak yerlerde sivilceler çıktı, aynaya bakmaktan nefret eder oldum Ergenlikte bile böyle sivilcem çıkmamıştı offf yaaa...[/QUOTE]

aynen ya ben de annemleri dinlemedim onlar da hergün daha da kötüleşio yüzün dediler ama millet iki günde sonuç beklemeyin deyince bi umut die devam etmiştim artık maske yapmıorm en azından duruluorlar yüz biraz kendine gelio bitanem Sadece güzel bi yıkama jeli al bana neutrogena sarı jelinden kullanıorm tonik olarak da nivea deniz kokulu olanından öptüm canımŞeniz

arkadaşlar sadece bu maske değil hiç bir maske her gün yapılmamalı..haftada bir yapılmalı..bende yapıyorum yoğurt-limon ama hiç zararını görmedim..ayrıca gülsuyu gözenekleri açıyo yağlı ciltlere hiç uygun değil.
ayrıca night rose arkadaşım cildim gerildi derildi yazmış..o maske kurutucu etkisi yapıyor.yoğurt-limon maskesinden veya her türlü kurutucu maskeden sonra nemlendirici sürmek şart..çünkü cildimizi ne kadar kurutursak ciltte o kadar yağ üretir dengesini korumak için.
Artık bunlar çok bilinen bilgiler..lütfen dikkat edelim.güzelleşelim derken kötü sonuçlar olmasın..
Çok üzüldüm gerçekten night rose..inşallah en kısa zamanda sivilcelerin ve lekelerin geçer..bir de differini gündüz kullanıyorum yazmışsın..soyucu jel olduğu için güneş lekesi yapabilir çok dikkat et.bence onu geceleri kullan..

arkadaşlar sadece bu maske değil hiç bir maske her gün yapılmamalı..haftada bir yapılmalı..bende yapıyorum yoğurt-limon ama hiç zararını görmedim..ayrıca gülsuyu gözenekleri açıyo yağlı ciltlere hiç uygun değil.
ayrıca night rose arkadaşım cildim gerildi derildi yazmış..o maske kurutucu etkisi yapıyor.yoğurt-limon maskesinden veya her türlü kurutucu maskeden sonra nemlendirici sürmek şart..çünkü cildimizi ne kadar kurutursak ciltte o kadar yağ üretir dengesini korumak için.
Artık bunlar çok bilinen bilgiler..lütfen dikkat edelim.güzelleşelim derken kötü sonuçlar olmasın..
Çok üzüldüm gerçekten night rose..inşallah en kısa zamanda sivilcelerin ve lekelerin geçer..bir de differini gündüz kullanıyorum yazmışsın..soyucu jel olduğu için güneş lekesi yapabilir çok dikkat et.bence onu geceleri kullan..

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için, inşallah en kısa zamanda düzelir. Sevgilerimle..:1hug:

canım yaaa çok geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim.ama ne çareki bende bi türlü kurtulamıyorum.şimdi yeni birşey öğrendim uzmana gitmem lazım tabi bunun için bir iyne varmış çok iyiymiş 3 gün üstüste yapılıyormuş ve ondan sonra ömür boyu çıkmıyolarmış.inşallah faydasını görürsem sizede anlatırım.

clınique nin antiblemish serisi cok iyiymiş duydugum kadarıyla .. svilceyi anında kurutan ve yeniden oluşumunu engelleliyormuş..

avene, exfoliac ve md formulation gibi dermokozmatik markalarda iyidir buarada...ama ben ev yapımı maskelerin tedavi edici etkisi olduguna pek inanmıyorum acıkcası..

tabi roucctane tedaviside gerekebilir bilemiyorum buna bir uzman karar verecektir..

canım yaaa çok geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim.ama ne çareki bende bi türlü kurtulamıyorum.şimdi yeni birşey öğrendim uzmana gitmem lazım tabi bunun için bir iyne varmış çok iyiymiş 3 gün üstüste yapılıyormuş ve ondan sonra ömür boyu çıkmıyolarmış.inşallah faydasını görürsem sizede anlatırım.

Hayatım çok sağol arada çıkıp çıkıp duruyorlar işte bu yaşta hala kurtulamadım:çok üzgünüm: Bayram bayram fondotenler falan canımı sıktı iki , üç sarı kırmızı nokta:1shok: Angel arkadaşımın sağolsun yazdığı md formulations ürünlerini kullanıyorum daha bir işe yaradı gibi ama tuzluya patlıyo azcık, dediğin yöntemin etkisini bana da söyle olur mu tatlım, inşallah faydası olur:Saruboceq: Gerçi onlar bize nazar boncuğu oluyor ama:roflol: Öptüm

ya şu bi önceki sayfadaki arkadaşın yazdığı nedir?? iğne falan demiş.. bir daha çıkmıyolarmış... bu konuda bilgisi deneyimi vs vs olan var mı?? şahsen çok merak ettim de..?? bir de ben tedavi görüyorum cildimden ayrıcada pco varmış.. şuan farlutal kullanıyorum olabilmek için sonrasında 3.günü olunca gynelle doğum kntrl hapı kullanıcakmışım.. gynelleyi kullanan var mı?? mesela cilde falan nasıl geliyor??

cildini çok yormuşsun arkadaşım bitkisel çayla sil dogal tonik hesabına ama nazikçe hırpalamadanbunun dışında birkaçgün birşey yapma yüzün dinlensin kış aylarında cildimizin daha çok neme ihtiyacı var maskelerinizi aza indirin koruyucu üst tabaka kalkınca kırışıklık oluşumu da hızlanır

canım sivilcelerinin üzerine elma sirkesi sür hatta tüm yüzüne bi pamukla sürebilirsin ertesi gün inanamıyacaksın ki sivilceler sönmüş 2 günde birde ben lekeler için hametan sürüyorum ve lekelerim kayboluyo gerçekten bunu bi dene

ya şu bi önceki sayfadaki arkadaşın yazdığı nedir?? iğne falan demiş.. bir daha çıkmıyolarmış... bu konuda bilgisi deneyimi vs vs olan var mı?? şahsen çok merak ettim de..?? bir de ben tedavi görüyorum cildimden ayrıcada pco varmış.. şuan farlutal kullanıyorum olabilmek için sonrasında 3.günü olunca gynelle doğum kntrl hapı kullanıcakmışım.. gynelleyi kullanan var mı?? mesela cilde falan nasıl geliyor??

Arkadaşlar hepiniz sağolun, yazdıklarınız içinkaydirigubbakcemile3 Yalnız benim sivilcilerim azıttı yine, ergenliğimde bile bu kadar yoktu.. Şuna inanmaya başladım ne zaman stres yapsam kafaya bir şeyleri taksam pıt pıt pıt çıkıveriyorlar ordan burdan sonra da izleri kalıyor. Modenyacım benimde polikistik over sorunum vardı sanırım ona bağlıda olabiliyor Farlutal'i ad.görebilmem için veriyorlardı Bu acayip hormon yükleyen bir hap, kutunun hepsini içiyorsun ve bekliyorsun Sonra da seninkine benzer Diena35 diye 3 ay buyunca d.kontrol hapı kullandım ve p.o.kis kalmadı Hap kullandığım dönemde azalmıştı sivilceler bir bıraktım aynen devam anlayacağın:roflol:

NightRose arkadaşım sen de benden beter cildime özen göstereyim derken daha beter ediyorsun anlaşılan kocişimle cücük erkek kardeşim hay şu kknın diyorlar bazen md ürünleri çok güzel ;ama fiyatı caydırıcı özellikle kurutucu jelini sürüyorsan ilk 3gün tüm yüze sonra sadece sivilcelerin üzerine yoksa iz bırakıyor aman dikkat bu kez de izlerle ugraşma

Hiç sorma bitanem alıyor beni bir sızı karma olan yerlerim kuruyor diğer yerlerde tık yok:1shok: avitaminli maske yapıyorum ı ıhh :roflol: kaş yaparken göz çıkarıyoruz galiba:a015:

canım sivilcelerinin üzerine elma sirkesi sür hatta tüm yüzüne bi pamukla sürebilirsin ertesi gün inanamıyacaksın ki sivilceler sönmüş 2 günde birde ben lekeler için hametan sürüyorum ve lekelerim kayboluyo gerçekten bunu bi dene

canım merak ettim hametan nedir ve ne aralıkta sürmek gerekir cvp sevinirim tşk.

X