Bende aynı senin gibi doktora gittim ve bana ilk kontroldan roaccutane yazdı + bir tane krem verdi gönderdi. Ve bende roaccutane'ı araştırdım ve fazla zararı olduğu için kullanmadım. Verdiği kremi (ismi Magnis) bir kaç gün sürdükten sonra sanki daha fazla sivilce kusturdu yüzümde onuda kullanmadım. Sirkeli su + aloe vera jeli sürüyorum bir kaç gündür yüzüme + günlük salyangoz sabunu ile yıkıyorum cildimi. Doktor bana kan tahlili yaptı ve karaciğerde sorun yoktu çok şükür. Dediğin gibi yediklerime dikkat etmeye çalışacağım birde ben hiç bir şekilde su içemiyorum, su içmeyede özen göstermeye çalışacağım. Allah'ın izniyle inşallah düzene girer yüzüm çünkü insanların gereksiz yorumu beni deli ediyor daha çok kafama takıp stres yapıyorum. Bütün gün telefon elimde acaba hangi krem etkili olur eder diye araştırma yapar oldum. Senin kullandığın krem hangisiydi acaba ? :)
bu arada ilgin için çok teşekkür ederim insanın derdini anlayan birdi ile konuşmak bile çok iyi geliyor
Çevrem süreli abarttığımı ve zamanla kendi kendine geçeceğini söylüyorlar ama işte demesi kolay insan yaşamadan bilemiyor